„Столичанинът“ Васил Драганов показва жена си Андреа!

Васил Драганов се вихри с гангнам стайл в студиото на „Търси се” тази неделя по bTV

Актьорът Васил Драганов, познат на зрителите от телевизионния сериал „Столичани в повече” и шоуто „Комиците” ще бъде гост в новото издание на „Търси се” тази неделя, 31 март, от 11:00 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще разкрият на зрителите как актьорът е открил своето призвание, любовта и истинските семейни ценности. За този разказ ще помогнат и най-близките му хора.

В предаването Васко ще сподели опита си в търсенето на подходяща жена: „Имах много неориентиран вкус – слаби, мулатки, дръпнати…всякакви. Търсех обаче жена, с която да създам семейство и когато видях Андреа, веднага я познах“. Най-вълнуващата среща на актьора в „Търси се” ще бъде именно с нея. Андреа ще разкаже за атрактивното предложение за брак, за съвместния им живот и за прекрасната им дъщеря  – Любов, и за това колко любвеобилен баща е Васко.

Любимите му колеги Иван Радоев и Ненчо Илчев също ще разкрият черти от характера на актьора. „Той е изключително лек характер, добър човек. Има един характерен смях, а понякога го критикуваме, че прекалява с яденето и пиенето“, разкриват актьорите. Зрителите ще чуят един от особените таланти на Васко – това, че слага грешно ударение на думите.

Нови щрихи към образа му ще добави и майка му, като разкаже за детството му и отправи предизвикателство да рецитира едно от стихотворенията на Смирненски, с които е кандидатствал в НАТФИЗ. По – малкият му брат Боби ще го провокира да танцува гангнам стайл, а защо точно, това зрителите ще разберат в неделя от 11.00 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Снимка: Стоян Гребенаров

Коментари (0)

Публикувано в на 28 март 2013 г.