Столичани в повече сезон 8 – ТОП 4 смешни реплики

Отец  Григорий и баба Марийка си поделят приза „любима реплика” на осми сезон на „Столичани в повече” в интернет класацията на bTV

Зрителите на bTV избраха за най-добра реплика от осми сезон на хитовия комедиен сериал „Столичани в повече” не един, а два от „бисерите”, с които героите радват своите фенове.

Репликата на отец Григорий „Ако това писмо стигне до Синода, не за поп, а за гръмоотвод на Ал. Невски няма да ме вземат”(6 еп.), която той отчаяно казва по повод „препоръката” от Йордан Лютов за него, дели челната позиция с култовата реплика на баба Марийка към нейния внук – „Радко, ти си загорял повече от славянския гювеч на майка си…”(10 еп). Думите й са във връзка с кастинга за манекенки, на който Радко смята да си избере жена.

Второ място в класацията е отредено на думите на Рангел, изречени по време на „гладната” му стачка „Ей Радко, без ядене мога да изкарам много дълго, ама без месо – това не е живот”. Възклицанието на отец Григорий „Това малкото лъже като разпрано, бе!” и отговорът на Йордан – „На майка си прилича!” по адрес на Яна оформят челната тройка в класацията.

9 сезон на „Столичани в повече” вече е заснет, а екипът обещава още повече смях в следващите епизоди на комедийната драма.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 юни 2015 г.