Столичани в повече сезон 8, последен 13-и епизод + видео /29.05.2015/

Неокачвани обрати и много смях в последния епизод на „Столичани в повече”

Тази седмица bTV ще излъчи тринадесетия последен епизод от осми сезон на комедийната поредица „Столичани в повече”. Феновете на сериала ще имат възможността да проследят развоя на събитията в един час, изпълнен със смях, изненади и неочаквани обрати.

В последния епизод на популярния български сериал братята Цекови най-накрая ще се изправят лице в лице и враждата между двамата ще намери своята развръзка. Основно действащо лице в предстоящите събития ще се окаже отец  Григорий, воден от желанието си да се върне на работа в църквата. Приятел или предател е Гришата и кой от двамата близнаци ще се окаже по-хитър, зрителите ще видят в епизода този петък.

Семейство Чеканови също ще се окажат във вихър от събития. Радко за пореден път ще покаже, че е „гордостта” на семейството, изявявайки се като първи гост в новото телевизионно предаване с водещи Ели и Ками. И докато премиерският син чупи рейтинги с предложение за брак в ефир, Елеонора го вкарва в капана и разкрива скандална информация за злоупотребите на премиера.

Лютови от своя страна следят предаването по телевизията и се радват на последиците от политическия скандал, но лошият късмет не подминава и тях. Междувременно става ясно, че четиримата Генерали – хората, които дърпаха конците по време на целия осми сезон, са изчезнали и съдбата им е неясна. За кого тази новина ще се окаже фатална и защо, това ще стане ясно в последния епизод на „Столичани в повече” този петък, от 21:30 часа по bTV.

Потърси видео запис от епизода онлайн – тук или тук

Снимки от епизода –

Коментари (0)

Публикувано в на 27 май 2015 г.