Столичани в повече сезон 8, епизод 9 + видео /01.05.2015/

Любовните афери на властта в девети епизод на „Столичани в повече”

В новия епизод на „Столичани в повече” промените в кабинета водят до редица комични събития. Отчаян от оказвания върху него натиск, Рангел обмисля оставка, но ненадейно му хрумва по-добра идея. Двамата с Петканова, последният му доверен човек в кабинета, замислят план за присвояване на държавни пари, но не само това. Близостта между двамата прераства в любовна афера, която може да донесе куп проблеми на премиера и неговата министърка.

Заради новите министри в беда изпада и Спас. Те не искат да реализират поръчката за бастуни, на която той толкова разчита, и плановете му за усвояване на пари от еврофондове рухват с гръм и трясък. След първоначалния шок, Спас успява да се съвземе и започва да търси нов изход от ситуацията. Възможност за това вижда в четиримата Генерали, с които майка му има среща, особено след като разбира, че единият от тях проявява към Славея далеч по-голям интерес, отколкото тя е очаквала.

Междувременно историята с фалшивите документи на близнаците се развива по план. Оказва се обаче, че и двамата са поръчали документите си при един и същ фалшификатор и в деня, в който отиват при него, за да уговорят сделката. Как ще се развият събитията и ще се сблъскат ли близнаците лице в лице, феновете на комедийната поредица, ще видят този петък в 21:30 часа по bTV.

Потърси видео запис от епизода онлайн – тук или тук

Галерия от епизода –

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2015 г.