Столичани в повече сезон 8, епизод 12 + видео /22.05.2015/ с онлайн видео и снимки

Столичани в повече сезон 8, епизод 12 + видео /22.05.2015/

Войната между братя става все по-ожесточена, а съпругата среща любовницата в дванадесети епизод на „Столичани в повече”

В новия епизод на „Столичани в повече” войната между двамата братя Цекови продължава с пълна сила. Пацо по вина на брат си бе отвлечен от хора на генералите, които го взеха за Константин, но успява на косъм да се спаси от сигурна смърт благодарение на Йордан, Григорий и малката Яна. Измъкнал се от опасната ситуация, Пацо взима фалшивия паспорт на брат си, с който той се готви да замине, но другият близнак отвръща на удара и открадва личната му карта. Останали без фалшивите си документи, без които никой от тях не може да започне живота си на чисто, двамата са принудени да се срещнат лице в лице и веднъж за винаги да си разчистят сметките.

Секретарката на премиера Елеонора по принуда излиза на среща с Радко, който е толкова хлътнал по нея, че вече вижда сватбата и съвместния им дом. Радко усилено използва позицията си на премиерски син, за да впечатли красавицата, но мечтите му бързо рухват, а Елеонора най-накрая постига целта си и е уволнена. Андрей и Пепи са много щастливи, че тя ще се върне в телевизионното им предаване, но дали и с Камелия е така?

Междувременно Рангел измисля хитра схема с участието на Гергинов, благодарение на която да убеди жена си, че връзката му с Петканова е пълна измислица, а излъчените записи са монтаж, целящ да го злепостави. Дали Гълъбина ще захапе въдицата и ще му прости обаче, зрителите на bTV ще видят в дванадесети епизод на комедийната поредица този петък от 21:30 часа.

Потърси видео запис от епизода онлайн – тук или тук

Снимки от епизода –

Коментари (0)

Публикувано в на 20 май 2015 г.