Столичани в повече сезон 8, епизод 11 + видео /15.05.2015/

Секс скандал с участието на премиера и един нов любовен триъгълник в новия епизод на „Столичани в повече”

В „Столичани в повече” любовната връзка между премиера Рангел Чеканов и министър Петканова достига критична точка. Гълъбина става все по-подозрителна към взаимоотношенията между двамата, а съмненията й стигат до там, че неочаквано отива в кабинета на Рангел, където той и Петканова са се усамотили. Мъничко не й достига да ги разкрие, но пък подслушвателните устройства на генералите успяват.

Все повече се заплита ситуацията и с двамата братя Цекови. Константин е взел за заложник Пацо, за да не го предаде на полицията, а Йордан и отец Григорий се опитват да го намерят. Не за първи път малката Яна прилага своята хитрост и тримата скрояват номер на Мария Скала с цел да огледат апартамента й и да получат информация. Точно когато намират Пацо обаче, се намесват хората на четиримата Генерали и близнакът отново е в плен.

Междувременно Камелия за пореден път не е одобрена за водеща и прибягва до крайни мерки само и само да убеди продуцента в потенциала си. Елеонора прави всичко по силите си, за да се изложи пред премиера и да бъде уволнена, но за момента успява да спечели само комична ситуация с любовен триъгълник.

Единайсети епизод на „Столичани в повече” ще се излъчи този петък от 21:30 часа по bTV.

Потърси видео запис от епизода онлайн – тук или тук

Снимки от епизода –

Коментари (0)

Публикувано в на 14 май 2015 г.