Столичани в повече сезон 7 – какво да очакваме?

Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев – най-забавните комици, много скоро пак ще снимат заедно. Те ще се съберат в началото на февруари, за да започнат работата по седмия сезон на комедийно-драматичния сериал „Столичани в повече“.

Вече са ясни и основните сюжетни линии в него, съобщава вестник „24 часа“. Враждуващите фамилии ще продължат да гонят политическа кариера, след като Рангел Чеканов (Любо Нейков) и Славка Лютова (Силвия Лулчева) вече са кандидат-депутати от една и съща партия.

Странни неща ще се случат с един от най-обичаните герои в сериала. Отец Григорий (Ненчо Илчев) ще претърпи инцидент и ще започне да вижда в бъдещето. Но този път съвсем наистина, а не както в петия сезон, когато получи прозрение и видя Господ (в чиято роля влезе Христо Стоичков).

В седмия сезон ще има и нова актриса. Продуцентите от „Дрийм тийм“ търсят половинка на Андрей Лютов (Иван Юруков). Преди героят беше женен за Мария Чеканова (Виолета Марковска), после беше близък с Дарина Михайлова (Ралица Паскалева). Но и двете го изоставиха. Най-вероятно в ролята на новата му половинка ще влезе млада и известна актриса, но екипът все още преговаря с нея.

И докато единият продуцент на сериала – Любо Нейков, започва снимки на „Столичаните“, другият – Евтим Милошев, вече е в Камбоджа. Там започна работата по новия сезон на „Сървайвър“. Риалитито за оцеляване вероятно ще бъде излъчено наесен, но сериала ще гледаме още през март, информират още от „24 часа“.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 януари 2014 г.