Столичани в повече сезон 6 епизод 5 от bTV

Йовка става снаха на Чеканови утре вечер в “Столичани в повече” по bTV

Рангел Чеканов и Мая Проданова си казват: „Обичам те!”

Рангел Чеканов е жив. След като в предишния епизод почти не умря във фитнеса, в този започват да му се случват неочаквани неща. Първо, невероятно вкусна закуска го очаква в хола. Второ, Мая му се обажда загрижена за състоянието му и му идва на посещение. В този съдбоносен момент, на умиление и откровение, Рангел изрича заветните думи „Обичам те!” и Мая Проданова не се двоуми да го последва. Но третата и най-голяма изненада е поднесена от Радко, който представя Йовка като бъдеща снаха. Отношенията между баща и син Чеканови се изострят и не е ясно какъв край ще имат.

И докато Радко представя Йовка на семейство Чеканов, Спас се прибира сам в голямата празна спалня, страдащ безкрайно за своята изгора. „Измаменият” съпруг ще продължи да търси съпругата си с помощта на детектив Петков, който е решил да използва нова техника, наречена „Памперс”.

Не само Чеконови са под пара. Решението на Йордан да смени фамилията Лютов с Буров, сега носи своите последствия в семейството. Йордан понася нападки от своите деца – Андрей, Спас и Яна започват иронично да се закачат с баща си и да нападат майка си заради безумния избор на фамилия. Мама Славея изобщо не обръща внимание на хапливите подмятанията на децата си. Тя няма търпение да заеме своето депутатско място в листата на партия „Елит” и стъпка по стъпка да направи  богато семейството си. Същевременно Таня Михайлов напомня на Славка за поетия ангажимент – да привлече кмета Цеков за делото на партията. И в този епизод от „Столичани в повече” Славка Бурова доказва за пореден път, че е готова да жертва всичко и всички само и само да се добере до депутатското място. Независимо, че семейство Лютови вече е разделено на два лагера – Лютови и Бурови, Славка върви устремено напред към целта си. Тя стига до там, че иска от Пацо отново да се престори на брат си Коцето Цеков.

Ще успее ли изкусната манипулацията, която Славка упражнява върху Пацо, ще намери ли начин Рангел Чеканов да преглътне присъствието на Йовка и дали Спас ще открие най-после своята съпруга, зрителите на комедийната драма „Столичани в повече” ще разберат тази сряда от 21.00 часа само по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 16 октомври 2013 г.