„Столичани в повече“ сезон 6, епизод 4 от bTV

Йордан Лютов се съгласява да стане Йордан Буров – в “Столичани в повече” тази сряда от 21.00 часа

В сряда вечер от 21:00 часа в „Столичани в повече” зрителите на bTV ще видят как партията влияе на Славка. Въодушевена от срещата си с Татяна Михайлова, тя е взела е решение за светлата съдба на малката Яна. Славка я кара да учи политология, защото там е бъдещето. Докато слуша безумните идеи на майка си, Яна намира под дивана бижуто на танцьорката от бурната нощ на баща си, което предвещава поредния скандал в семейство Лютови. Славка иска обяснение от Йордан за намерената “дранкулка”. Видял се в безизходно положение Йордан Лютов изрича куп лъжи, които го отвеждат до готовността да смени фамилията си от Лютов на Буров.

Докато майка му и баща му се карат за пореден път, Спас усилено продължава да търси Йовка. Той и детектив Петков са на прав път да открият прогонената блудница. Те спипват отец Григорий на местопрестъплението – да носи в дамска чанта детски пюрета. Гриша едва успява да се измъкне от отправените към него подозрения. Обвинен от детектива, че укрива Йовка, но без конкретни доказателства, Гриша й се обажда и къса всички връзки с нея. Вместо да изчезне от Извор, Йовка се отправя към дома на Радко. На малкия Чеканов му предстоят трудни дни, а на големия Чеканов – фитнес  тренировки, за да впечатли Таня Михайлова…

Докато Рангел се готви за сватба бившата му жена Гълъбина се бори за дом над главата си. Любовта между Гълъбина и Пацо е изправена пред поредната доза трудности. Пламен Цеков решава да поиска от брат си наследството, което му се полага. За съжаление Пацо е подписвал важни документи, без да прочете за какво се отнасят. Сега единственото, което му е останало е кръчмата. Но проблемите на Пацо нямат край – Андрей и Дарина започват да разплитат историята с разменените кметове.

Дали любовта на Пацо и Гълъбина ще оцелее пред това изпитание, как ще понесе фитнесът на Рангел Чеканов и наистина ли Йордан Лютов ще се превърне в Йордан Буров, зрителите на bTV ще разберат от 21.00 часа в поредния епизод на комедийната драма “Столичани в повече” (сезон 6, епизод 4)

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 9 октомври 2013 г.