„Столичани в повече“ перат пари – видео

Рангел решава драстично да промени живота си – в „Столичани в повече” в сряда от 21:00 часа по bTV

Гледай видео анонс онлайн

Сериозно конско очаква Рангел и Йордан в следващия епизод на „Столичани в повече” – в сряда от 21:00 часа по bTV. След като скришом един от друг отидоха в дома на Константин, прясно изписаните пациенти са смъмрени от богатия бизнесмен за сбиването в новогодишната нощ и последствията от него. Двамата осъзнават, че следващите няколко дни са жизненоважни и трябва да се действа изключително бързо, за да не изпуснат инвеститора Доминик.

Йордан разполага буквално с часове да изпрати концесионните документи в Софийска община. Рангел трябва да намери пари, за да плати авансово на общинския съветник, който ще лобира в общината. В стремежа си да се сдобие със сумата, без да изпитва никакви угризения, той нагло лъже дъщеря си Мария. В следващия епизод на „Столичани в повече” ламтежът на Чеканов за богатство става толкова голям, че той взима драстично решение, което е на път тотално да промени живота на цялото семейство.

Яна продължава да изнудва Спас. За да изкупи вината за двойката на сестра си, лекарят е принуден да отиде на открит урок в училището й. Събитията в класната стая обаче не минават така гладко, както Яна си ги е представяла. Спас си навлича гнева на учениците и класната ръководителка, в чиято роля зрителите ще видят актрисата Янина Кашева, а дъщерята на Лютови е принудена да лъже, че брат й е осиновен…

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 10 октомври 2012 г.