Столичани в повече Лютови и Чеканови вече не са съседи!

Чеканови влизат в новия си дом – в „Столичани в повече” в сряда от 21:00 часа по bTV

В следващия епизод на „Столичани в повече” Рангел съобщава на семейството си, че продава фамилната къща.  Всички са шокирани от изненадващата новина. Особено драматично я приема баба Марийка, която нарича сина си „убиец” и вдига своеобразен бунт срещу местенето в ново жилище. Скришом от съседите, Рангел, Гълъбина и Радко изнасят покъщнината и запрашват към новия си дом, сигурни, че са сложили край на съжителството врата до врата с Лютови.

Междувременно, Константин отправя предложение към Йордан, което може да му издейства дялове в концесията. Кметът категорично се противопоставя на офертата.  Каква е тя и какво ще реши в крайна сметка Славея, зрителите ще разберат в „Столичани в повече” в сряда от 21:00 часа по bTV.

Спас решава да се възползва от визитката, която охранителят на казиното му даде в предния епизод. Той взима подкуп от свой възрастен пациент и отива в тайната квартира, за да играе карти, а надеждата му е да спечели голяма сума. Още от вратата обаче очакванията му са попарени…

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 16 октомври 2012 г.