Столичани в повече еп. 9, сез. 12, 27.04.2018

Лютови и Чеканови на прага на бедността в новия епизод на „Столичани в повече“

Интригата на епизода се заформя от жаждата за отмъщение на отец Григорий – на 27 април от 21:00 ч. по bTV

Лютови и Чеканови са на прага на бедността и се борят с трудните условия на нищетата – в новия епизод на „Столичани в повече“ този петък, 27 април от 21:00 ч. по bTV. Разчитайки изцяло на себе си, двете фамилии ще трябва да направят всичко възможно, за да постигнат успех, както в работата, така и в лични си живот.

Гълъбина е притеснена от финансовите възможности на съпругата на Радко – Зухра, както и на нейния брат – Амир. Притежаването на тайнствени средства я превръща в подозрителна и следяща всяка тяхна крачка.

Новата професия на Славка и Рангел като бирници въобще не е изпълнена с удоволствие. Принудени да събират чужди задължения, двамата ще трябва да измислят план, с който да се справят с трудностите, пред които ги поставят изворчани.

Интригата на епизода се заформя от жаждата за отмъщение на отец Григорий, наскоро разбрал за връзката на приятеля си Пацо с бившата му приятелка Гретхен. Докато закуската за някои е прекрасно начало за деня, за Гришата тя е истински кошмар. Приготвена специално за новия любим на Гретхен – Пацо, закуската предизвиква непоносимост и завистливите мисли в съзнанието на Гришата. Той се опитва да разработи план, който да накаже всички негови врагове.

Видео анонс

Потърси видео запис от епизода онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 25 април 2018 г.