Стивън Ачикор от X Factor в българска носия – видео с онлайн видео и снимки

Стивън Ачикор от X Factor в българска носия – видео

Финалистът в X Factor – Стивън Ачикор, облече българска носия и засвири с най-добрия гайдар в България

Празничният дух ще завладее сцената на X Factor на 24 декември от 20:00ч. по НОВА  

В навечерието на празниците талантливият участник от Нигерия – Стивън Ачикор , получи неочаквана възможност да се запознае с българските традиции и обичаи.

Стивън не само облече народна носия, но и засвири с най-големия майстор-гайдар – Николай Андонов. „Това е невероятно! Този човек е истински талант!“, възкликна изпълнителят за ръчно изработените гайди. Броени дни преди Коледния концерт на X Factor по НОВА, Стивън и известният майстор направиха и една модерна импровизация на култовата песен към филма „Кръстникът“. Гостуването в село Приселци пренесе финалиста в X Factor в автентична атмосфера с традиционна пещ, звънки чанове и стогодишен чекрък. Любимецът на хиляди фенове не пропусна да научи как се приготвя българска баница.

Празничният дух ще завладее и сцената на X Factor, която ще се превърне в музикална приказка с много изненади, подаръци и вълшебства за всеки от шестимата талантливи финалисти в сезон 4 на музикално шоу номер 1 – Дарина Йотова, Кристиан Костов, Стивън Ачикор, Виктория Георгиева, Християна Лоизу и A.V.A. Гостуващи звезди, нови дуети и оригинални интерпретации на световни хитове ще прозвучат на 24 декември от 20:00ч. по НОВА в дългоочаквания коледен спектакъл, с който X Factor ще изненада зрителите.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 декември 2015 г.