Стив Остин – Ледения в „Осъдените“ по bTV Action – видео

Акценти от филмовата програма на bTV Action за периода 11 – 17 март 2013 г.

Петък, 15 март
22:00 часа
Осъдените – Премиера
Оригинално заглавие: The Condemned (САЩ, 2007 г.)
Жанр: Екшън
Режисьор: Скот Уайпър
Актьори: Стив Остин – Ледения, Вини Джоунс, Маню Бенет и др.

Гледай видео анонс онлайн

Джак Конрад е осъден на смърт затворник в корумпиран затвор в Централна Америка, който е „закупен” от богат телевизионен продуцент, за да участва в незаконно риалити шоу. На отдалечен остров Конрад разбира, че е попаднал в капан и трябва да се бие до смърт с още деветима осъдени убийци от всички краища на света.

Без изход и с милиони зрители, които наблюдават нецензурираното насилие по интернет, Конрад трябва да използва всичките си сили, за да остане последния оцелял… и да спечели единствения си шанс за свобода.

Неделя, 17 март
22:00 часа
Плачът на слънцето – Премиера
Оригинално заглавие: Tears of the Sun (САЩ, 2003 г.)
Жанр: Екшън, Трилър, Военен,
Режисьор: Антоан Фукуа
Актьори: Моника Белучи, Коул Хаузър, Том Слерит, Бурс Уилис

Гледай видео анонс онлайн

Елитен екип от „тюлени“, воден от лейтенант А.К.Уотърс (Брус Уилис), е изпратен дълбоко в нигерийската джунгла, за да открие и спаси д-р Лена Кендрикс (Моника Белучи). Д-р Кендрикс, американска гражданка по съпруг, се грижи за жертвите на продължаващата гражданска война в католическата мисия на изоставено село.

С пристигането на Уотърс, д-р Кендрикс отказва да напусне селото, докато той не й обещае, че ще се погрижи да осигури политическо убежище на 70 бежанци отвъд близката граница. В противен случай те трябва да разчитат на милостта на бунтовническата армия. Това напълно променя характера на мисията..

Коментари (0)

Публикувано в на 4 март 2013 г.