Стенли „стене“ в осем български града – ела на турне! с онлайн видео и снимки

Стенли „стене“ в осем български града – ела на турне!

Стенли и Остава със съвместен концерт на 2-ри декември в София

СТЕНЛИ, един от най-обичаните и популярни изпълнители в България, се завръща на родната сцена! И то за клубно турне, включващо цели 8 града. Обиколката обхваща дати от втората половина на ноември и началото на декември. СТЕНЛИ ще стартира участията си на 20-ти ноември от Бургас, преминавайки още през Варна, Велико Търново, Благоевград, София, Пловдив и Стара Загора, той ще завърши с концерт в Габрово на 11 декември.

Предвиденият от СТЕНЛИ сет ще бъде в акустични аранжименти, като на сцената с него ще свирят китаристът на Остава – Георги Георгиев и друг бивш член на групата – Михаил Шишков (клавир, педъл стийл китара), познат още от предаването „Нощни птици“ и множество проекти на популярни бългаски изпълнители. Сред песните, които се очаква да бъдат представени в клубовете са „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Как се казваш“, „Стар парфюм“, „Жулиета“, „Бъди какъвто си“, „Дъвка балон“, „Да летим над града“, още много други, както и общото с Остава „Поля от слънчогледи“.

Като част от предстоящото турне, на 2-ри декември в столичния клуб Строежа СТЕНЛИ ще направи съвместен концерт с група ОСТАВА. Билети за събитието вече се продават в мрежата на Ticketstream.bg – Офис 1, Техномаркет, М-тел, На Тъмно, Ориндж, Мултирама, както и на място в Строежа. Цената им на предварителна продажба е 10 лв., като броят на билетите е ограничен до 300. През 2007-ма, в същия клуб, Стенли гостува на Остава за изпълнението на три песни, което силно въздейства на присъстващите. Този път музикантите са подготвили два отделни самостоятелни сета, включващи най-доброто от творчеството им.

Във всички останали клубове билети ще се продават само на място преди концертите, а цената им е 8 лв.

Стенли

СТЕНЛИ, както е популярен Станислав Сланев, е възпитаник на Музикалната академия. В средата на 80-те Стенли е вокалист на рок група Тангра. С нея издава емблематичният албум „Бъди какъвто си“ и едни от най-големите хитове „Жулиета“, „Оловният войник“, „Бъди какъвто си“, „До последен дъх“, част от които все още влизат в репертоара на Стенли.

След Тангра Стенли е певец на Спринт, а от 1990 година започва да работи самостоятелно. Собствен, неподражаем стил, интересен композитор, това е Стенли. За втория си албум Пътят към храма Стенли е удостоен с наградата певец на годината през 1992 и 1994-та от националната „Рок академия“, а песента Ля ля ля е включена в албума Европодиум’92 заедно с Annie Lenox, U2, Zucchero.

Ето и всички дати и спирки от престоящото турне на СТЕНЛИ:

БУРГАС

20 ноември, Събота – клуб Bizarre

ВАРНА

25 ноември, Четвъртък- O’Neills Irish Pub

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

26 ноември, Петък – клуб Melon

БЛАГОЕВГРАД

1 декември, Сряда – клуб Underground

СОФИЯ

2 декември, Четвъртък – клуб Строежа

съвместно с ОСТАВА

ПЛОВДИВ

4 декември, Събота – клуб Петното

СТАРА ЗАГОРА

10 декември, Петък – клуб El Mondo

ГАБРОВО

11 декември, Събота – клуб Faces

Стенли се завръща с клубно турне

Стенли – Обсебен

Коментари (0)

Публикувано в на 15 ноември 2010 г.