Стелияна от „Гласът на България“ разкрепостена при Слави с онлайн видео и снимки

Стелияна от „Гласът на България“ разкрепостена при Слави

Гласът на България, 17-годишната Стелияна Христова представя нов сингъл в поп стил

Ще даде ли Стели „втори шанс” и на кого, зрителите ще разберат тази сряда в „Шоуто на Слави” по bTV

Новият сингъл на Стели е озаглавен „Втори опит” и представя младата звезда в нова музикална светлина. За първи път българските зрители ще я видят като разкрепостена млада дама, която не се страхува да рискува в любовта! Освен със закачлив текст, „Втори опит” грабва с горещо денс звучене.

„Доволна съм, че експериментирам с ново звучене. Мисля, че това е стил, който много ми подхожда и вярвам,че ще се хареса на много хора на моята възраст. По-голямата част от следващите ми нови песни ще  бъдат с подобно звучене – по-бързи, ритмични и жизнерадостни. Мисля, че ще успея да изненадам публиката – едва ли някой е очаквал нещо подобно от мен”, споделя Гласът на България.

Автори на песента са един от най-успешните британски продуценти – Si Hulbert (One Direction, Sugababes, Professor Green, Lemar, Ed Sheeran, Gabriellа Cilmi, Ceelo Green, Flo Rida, Light Bulb Thieves, Bob Sinclar, Mutya Buena) и холандският продуцент и изпълнител Allan Eshuijs (Cascada, Yvonne Catterfeld, Ch!pz, Sandy Molling). Автор на българския текст е Лора Димитрова, а по аранжимента са работили подгласничката на Стели в „Гласът на България” Невена Колева и творческият й партньор Велизар Ангелов (a.k.a Apo&Nevena).

Песента ще бъде издадена и на английски език, за да може да представи Стелияна Христова и на европейската музикална сцена.

В близките дни предстои заснемането на видеоклип към „Втори опит”, като Стели и тук залага на международен екип от доказани професионалисти, които ще заснемат и монтират видеото в чужбина.

Днес Стелияна, първият български изпълнител продуциран от музикалния гигант Universal Music, работи активно по дебютния си албум, който се очаква да излезе през септември.  Натовареният творчески график на младата звезда не й попречи да завърши учебната година с отличен успех – Стели си поставя високи цели и извън музикалната сцена.

Припомняме ви, че Стелияна Христова набра популярност, спечелвайки  музикалния формат „Гласът на България” по bTV. В шоуто изпълнителката не само изуми треньорите и зрителите  със своя талант, но и грабна заслужена победа чрез своята дълбока емоционална изповед – баладата „Пътят”, която впоследствие покори ефира и класира Стели на финала на конкурса Българската Песен за Евровизия 2012. Като допълнение, тази година изпълнителката  получи номинация за отличие Дебют на Годината в престижните годишни награди на БГ Радио.

Гледай видео запис от предаването със Стелияна онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 18 юли 2012 г.