Стела Ангелова – приятелка на Рики Мартин потропва в Денсинг старс!

Стела Ангелова е истинска звезда зад океана, разнородните й таланти я правят търсена от най-големите имена в музикалната и филмовата индустрия на САЩ

Дали обаче ще бъде оценена и в родината си, предстои да видим в шоуто Dancing Stars

Стела Ангелова напуска България веднага след промените през 1990 г., когато е само на 17.  Заминава за Щатите, въоръжена с младежки ентусиазъм и воля за успех – наследство от майка й Ефросина Ангелова и калена при стоманената Нешка Робева.

Историята й в САЩ започва като хиляди други – пет години “ходене по мъките”, обикаляне по кастинги, малки победи, големи разочарования, разнасяне на пици… През 1995 г. шансът идва в лицето на самия Рики Мартин, който я избира да участва в негов клип … и така, тяхната еднократна среща прераства в 6 годишна професионална връзка.

Заедно ходят по турнета, скачат от вертолет в Нова Зеландия /skydiving, за което има филмче в youtube/, Рики я придружава и до Непал. Макар таблоидите да им приписват интимна връзка, Стела е категорична, че отношенията им винаги са били и си остават чисто приятелски. Най-големият адреналин, с който я зарежда професионално срещата с Рики Мартин е възможността да се изяви пред 250-хилядна публика в Буенос Айрес.

След съдбовната среща с Рики Мартин, кариерата на Стела е в истински творчески полет. Следва работа с Бекстрийт Бойс и Мадона, а едно от най-взривоопасните й изпълнения е по време шоуто с Мерилин Менсън, който буквално я запалва на сцената.

Другата посока, в която Стела се изявява и стига до върха е кариерата й на каскадьор. Участвала е в “Писък”, “Аватар”, “Трансформърс” 2, сериалите “Истинска кръв”, “Отмъщението” и много други. Каскадите за нея са начин да изживее на бързи обороти най-екстремната част от актьорската професия.

Един от задължителните светски белези, за да те признаят като звезда в Холивуд, е да имаш своя собствена модна линия. Стела Ангелова не прави изключение и създава спортна линия тишърти и “качулки”. Стилът е винтидж с подчертан сексапил, а сред феновете на марката й са естествено Рики Мартин, но също и Кармен Електра, Пинк  и Кейт Хъдсън.

За Стела Ангелова определено може да се твърди, че оправдава името си, което на латински означава “звезда”. Енергията, упоритостта, неуморният труд и любопитството да открива нови неща я зареждат с воля за успех и той не закъснява.

Звездният й статус, заедно с българските й корени я доведоха и на сцената на Dancing Stars, където тя ще мери сили с по-добре познатите на публиката родни звезди и ще трябва на живо да доказва, че от Холивуд по-голяма школа за шоубизнес няма.

Участието на Стела Ангелова в българското издание на Dancing Stars безспорно прави завръзката на шоуто много интересна и дава различни посоки на развитие на сюжетните линии на дансинга отвъд чистото танцуване. 

Гледай видео запис от Денсинг старс – епизод 1 по Нова:
Dancing Stars 11.03.2013 1/3

Dancing Stars 11.03.2013 2/3

Dancing Stars 11.03.2013 3/3

Коментари (0)

Публикувано в на 12 март 2013 г.