Стефани „клати домати“ на колело – „Не съм такава, каквато бях“ с онлайн видео и снимки

Стефани „клати домати“ на колело – „Не съм такава, каквато бях“


Стефани: „Не съм такава, каквато бях”

След кратко отсъствие от музикалния небосклон, за да завърши средното си образование, младата и талантлива певица от каталога на “Ара мюзик” – Стефани, се завръща с песента “Не съм такава, каквато бях”. Заглавието не е случайно – то има и пряк, и преносен смисъл. Текстът на Йордан Ботев разказва за момиче, което се е променило от лъжците в живота му. А самата изпълнителка признава, че с диплома в ръка вече е по-зряла и още по-готова за голямата сцена.

Въпреки това обаче и въпреки изключителния сексапил, който излъчва Стефани, тя е запазила детското в себе си и го е извадила на показ в новия видеоклип. Облечена в бонбонени цветове като тийнейджърка, певицата с лекота влиза в образа, който търси режисьора Йордан Петков. Минифилмчето има интересна идея и сериозно послание – за важността на спорта в живота на младото поколение, което в наши дни все повече се застоява пред компютъра. Вместо в лъскаво возило (както правят повечето нейни колежки), изпълнителката на “Ара мюзик” се снима на колело, а около нея се движат момчета, управляващи виртуозно скейтбордове.

Благодарение на любезното съдействие на Националната спортна база, Стефани е първата, която имаше възможността да използва за терен на снимките новата спортна зала „Арена Армеец” в София. Динамичният, разчупен и модерен клип е в ефира на Фен тв от 8 август.

Стефани – Не съм такава, каквато бях – текст

Да, беше прав, има нещо и го разбрах!
Търсиш мен за неща, които просто не правела тя!
Искаш нещо – задръж, не харесвам срещи само за веднъж!
И ето тема за размисъл – чуй, хей готиният, сваляният – чуй!

Дава на късо сърцето ми от лъжци, от лъжци!
Дава на късо и ги изтрива, писна ми, писна ми!

Да, беше прав, не съм такава, каквато бях!
Променям се от мъже, които просто минават за ден!
Искаш нещо – задръж, не харесвам срещи само за веднъж!
И ето тема за размисъл – чуй, хей готиният, сваляният – чуй!

Коментари (0)

Публикувано в на 9 август 2011 г.