Стефан Илчев и Милен Велчев празнуват – кой бе по-поздравяван?!

Стефан Илчев стана най-целувания мъж

Никой не е събирал толкова прегръдки и целувки, колкото младата поп звезда Стефан Илчев в нощта на рождения си ден, коментираха присъстващи. Точно в полупощ той получи първото поздравление от сестра си, а веднаха след това заваляха и пожеланията от многобройните му приятели.

Истинско състезание за най-много  поздравления се оформи с компанията на Милен Велчев и съпругата му Симона, които също празнуваха в препълнения пиано бар Camino.  И понеже рожденият ден беше много музикален, поставен беше и още един своеобразен рекорд – за най-много изпети поздравления на различни езици, посветени на най-личния празник. А след като духна свещичките на тортата, Илчев не се въздържа и грабна микрофона, за да поздрави сам приятели и гости.

Стефан Илчев е роден в Бургас, а детската му мечта била да стане стоматолог. В гимназията обаче открива своя музикален талант и завършва музикално училище, а след това и оперно пеене. Специализира в Австрия, където дебютира и на голямата сцена. Предричат му славно бъдеще, но той се отказва от операта и я сменя с поп сцената.  Сега твърди, че не само не съжалява, но и се чувства по-силен и щастлив от всякога.

Снимка: Prbgfamous

Виж Емилия и Стефан Илчев – Няма как (remix):

Коментари (0)

Публикувано в на 18 април 2010 г.