Стефан Данаилов се изповяда, синът му го имитира – видео


Стефан Данаилов: Участвам във „ВИП Брадър” без да съм искал

Владимир Данаилов влиза в роля на баща си

Участвам във „ВИП Брадър“ без някой да ме е питал и без да съм го искал. Това сподели Стефан Данаилов, който бе гост на Кеворк Кеворкян в рубриката му „Събеседник по желание“ на „Всяка неделя“. Актьорът поясни, че слагането на неговата снимка в риалитито де факто го прави участник в шоуто, без той самият да е имал такова желание. В Къщата участват синът му Владимир Данаилов и неговата майка – актрисата Ирен Кривошиева. Ламбо е признал детето си от Кривошиева. Дълго време обаче тази тайна бе пазена в семейството. Кривошиева и Владо живееха в САЩ, където момчето е израснало. Преди година обаче Кривошиева се върна в България.

Във „Всяка неделя“ Данаилов с тъга каза, че е смутен от броя на споменаванията на името му във „ВИП Брадър“, както и от честото доближаване на камерите до неговия портрет-снимка, окачен в Къщата. Снимката е от неговия 65-годишен юбилей, когато е играл театрална роля. Още преди дни стана ясно, че Ламбо има намерение да съди Нова тв заради поставянето на негова фотография в шоуто.

Професорът от НАТФИЗ с изненада разбрал, след като се завърнал от чужбина, че без негово съгласие портретът му е сложен в къщата на „ВИП Брадър“ и е обект на коментари. Освен това не било искано съгласието и на автора на снимката. Депутатът актьор, който бе и министър на културата, смята, че това нарушава авторитета му и му нанася щети. Чувства се огорчен и настоява портретът незабавно да бъде смъкнат от стената.

„Това е прекалено тенденциозно. Когато приключи целият проект, ще обявя колко пъти е споменавано името ми в това предаване. Идеята е коварна. Участвам в шоу, което не харесвам. Най-малкото могат да ме попитат. Но и тогава щях да кажа: „Не, момчета, няма да стане тази работа.“ Онзи ден уведомих ръководството на Нова телевизия, че имам конституционни права. Досега отговор няма“, обясни Данаилов в студиото на „Всяка неделя“.

Кеворк Кеворкян предложи да прочете в ефир позицията на Нова телевизия, но получи категоричен отказ. Ламбо даде да се разбере, че няма да влиза в образа на чучело и предупреди, че нито би се подложил на унижението да влезе в Къщата и да свали портрета си сам, нито ще вдига рейтинга на „ВИП Брадър“ с използване на право на отговор.

За сина си Владимир Ламбо каза само: Той е на 26 години, може да взима сам решения и може би търси своята индивидуалност.

Аз съм убеден, че съм добър човек. Но на 70 години ме накараха да се питам какъв съм. Имам 50 активни години на творческа и политическа кариера. Създал съм всичко сам. Направил съм много добро на много хора. Но сега се питам „Какъв си ти, Ламбо?”, сподели с болка актьорът. Той призна, че му минавали и по-крайни мисли – да зареже всичките си обществени и политически функции и да изчезне. „Ти си разколебан“, констатира Кеворкян. „Защо, нямаш основания“, подкрепи го водещият.

Според Данаилов, той има усещането, че случващото се с него напоследък е част от „някаква кампания, която тръгна веднага след моята кандидат-президентска кампания“.

„Напоследък не се усмихвам. А бях ухилен човек. Колкото остарявам, толкова повече започвам да приличам на баща си. И бай Ламби накрая стана кротък”, разкри професорът. На своите студенти казва: „И не забравяйте живота. Живейте го, употребявайте го“.

„Искам да се освободя от угризенията и страданията на дъртия Вертер, сподели още гостът на Кеворкян. И призна, че има двама-трима истински приятели, сред които и съпругата му Мария. Тя ме вдига от тежките състояния, чувствителен човек съм”, разказа Стефан Данаилов в откровеното си интервю.

„Сега се усещам, че вече не мога да кажа така, както някога „Абе, давай“, признава Ламбо. „Искам да ми се случи всичко да изчезне от мен, да се освободя от всички угризения и да полетя“, завърши той.

Владимир Данаилов влиза в роля на баща си

Номинираните се подготвят за елиминациите

В понеделник вечерта са вторите елиминации във VIP Brother 2012. Бони, Ирен и Владо и Аксиния ще се борят за оставане в Къщата. Зрителите ще гласуват с положителен вот „За“ онзи, който искат да остане в шоуто.

В понеделник ще станем свидетели на поредното „Училище за звезди“, което VIP Brother организира за номинираните Съквартиранти.  На живо участниците ще трябва да покажат какво са научили. Миналата седмица Орлин скочи с парашут, Къци тренира борба, а Соня се научи да танцува валс. Номинираните тази седмица ще се подготвят за:

Бони– преди да влезе в Къщата тя е споделила на Big Brother, че иска да се научи да пее джаз. За да изпълни това нейно желания, специално в Къщата дойде Милица Гладнишка, която показа тънкостите на джаз пеенето.

Аксиния – певицата е заявила, че винаги е искала да научи вариететното изкуство Бурлеска. В понеделник вечерта тя ще изпъли едно от култовите парчета от едноименния филм, изпълнено от Кристина Агилера.

Влади и Ирен – Двамата ще изиграят сцена от филма „От нищо нещо“. Владо ще влезе в ролята на Панчо, изиграна от баща му Стефан Данаилов, а Ирен ще се превъплати в неговата съпруга, изиграна от Анета Сотирова. Двамата ще изиграят сцената, в която Панчо търси дали кравата Венетка е изяла ризата на негов приятел. Режисьор на сцената ще бъде Иван Ласкин.

Как ще се справи Бони с песен на английски, кой ще учи Аксиния на Бурлеска и ще се справят ли Ирен и Владо в ролите си, зрителите ще могат да видят  от 20:00 часа във VIP Brother Live по Нова.

Частично е използвана информация на VsekiDen.com

Гледай видео запис от участието на Стефан Данаилов във „Всяка неделя“

Стефан Данаилов във Всяка неделя 30.09.12 Част 1/2

Стефан Данаилов във Всяка неделя 30.09.12 Част 2/2

Гледай видео запис от ВИП Брадър – 01 октомври 2012 г.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2012 г.