Стефан Данаилов получи извинение от сина си Владимир

Владо Данаилов написа писмо до баща си

На 8 октомври, понеделник, са елиминации във VIP Brother 2012. За втора поредна седмица сред номинираните са Бони, заедно с Ирен и Владо. Тази седмица към тях се присъедини и Ники, който беше капитан на загубилия отбор в сряда. Вотът на зрителите в понеделник продължава да е положителен  -„За“ онзи, който искат да остане в шоуто.

В понеделник отново ще има „Училище за звезди“, което Big Brother организира за номинираните Съквартиранти.  Какво подготвят те тази седмица:

Бони– още преди да влезе в Къщата, Бони заяви, че иска да завърши средното си образование. За да и помогне в постигането на тази си мечта, Big Brother изпрати певицата за един ден в елитна столична гимназия. След това в Къщата Бони получи учебник по история и тетрадка, както и мисията да научи 3 урока.

Ники – заради неразбирането му с хората от другия етнос, Ники изкара цяла смяна с работници от почистването на София, за да види как си изкарват парите с честен труд. След работния ден, Ники отиде в дома на единия работник и трябваше да сготви храна за цялото семейство.

Влади и Ирен – Двамата посетиха дом за деца лишени от родителски грижи, което се превърна в най-голямата радост за Влади от началото на предаването. Той вдъхна увереност на децата. След срещата, Владо написа откровенно писмо до баща си, което зрителите ще чуят в Big Brother Live.

Гости на Ники Кънчев ще бъдат Софи Маринова и Катето Евро, които ще подкрепят Бони. Ники ще бъде защитаван от дъщеря си Биби и Ивайло Караньотов. За Ирен и Владо ще се застъпят Капка Сидерова и бабата на Влади, адвокат Кривошиева.

Научила ли е Бони уроците по истoрия, разбра ли се Ники с другия етнос и какво написа Владо на баща си, зрителите ще могат да видят от 20:00 часа във VIP Brother Live по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2012 г.