Стефан. А Щерев раздава „Падащи звезди“ в супершоу по БНТ

Стефан. А Щерев ще води „Падащи звезди”- новото сатирично шоу на БНТ1

„Падащи звезди” е новото вечерно шоу на БНТ1 – комбинация от забавление за цялото семейство, актуалност, интелигентна сатира и малко провокация.

На сатиричната церемония ще бъдат връчвани награди в различни категории на заслужили и не чак толкова лица, събития, факти и прояви.

„Падащи звезди” ще има социален и обществен елемент, без да губи забавното, защото макар и да раздава полупризове, в него няма да има полуистини.

В предаването място ще намерят най-актуалните лица на седмицата, най-големите издънки, най-смешните и нелепи ситуации.

В ролята на ко-водещ и репортер „зад кулисите“ ще влезе Яна Грудева. Тя ще представя някои номинации, ще участва във връчването на награди и ще прави интервюта с участниците.

Всяка седмица Академия от четири човека ще присъжда награди в различни области. В журито ще има телевизионни звезди, журналисти, спортисти, политици, филмови критици, редактори на списания, фотомодели, писатели, музиканти и още много други.

Наред с постоянните категории „Личност на седмицата”, „Гаф на седмицата”, „Събитие на седмицата” във всяко издание ще има и нови категории – изненада за зрителя. Пример за такива са „Най-мълчалив политик”, „Словесна магия”, „Неочакван дует” и др. Всяка седмица ще се връчват между 5 и 7 специални статуетки със символа на стилизирана падаща звезда.

Очаквайте скоро по БНТ1!

 

Визитка Стефан. А Щерев

Стефан. А Щерев завършва “Синтетично Сценично изкуство” в Пловдивския университет, учи и в Amsterdam-Maastricht Summer University, International School of Theatre Anthroplogy, Академия за изкуства – Нови Сад, danceWeb – Wien. Стефан учи в експерименталните класове „4ХС“ в 22-ра гимназия в София, а по-късно е и един от основателите на Театър Студио 4ХС.

Филмовата му кариера започва с участието във филма на режисьора Георги Попвасилев „Лошо момче“ през 1992, където играе ролята на Смока. Следват ролите на Даскала в „Трака-Трак“ през 1994 на режисьора Илия Костов,  ролята на Горан в „Прогноза“ през 2008 на режисьора Зорница София, ролята на Шейха в „Мисия Лондон“ на режисьора Димитър Митовски, роля във „Втори дубъл“ на режисьора Надежда Косева и „Жълто куче“ на режисьора  Мария Николова. Участвал е в късометражните  – „Обичам те“ на режисьора Наталия Новачкова, „Разяреният бик“ на режисьора Розалия Димитрова, с който през 2011  печели наградата на „Jameson/Empire“ за най-добър актьор в конкурса „Done in 60 seconds“.

Инициатор и съосновател е на няколко проекта за развитие на съвременния танц и театър – www.nomaddanceacademy.org, www.antistaticfestival.org.

Снимка: Мартин Чичов

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2012 г.