Steelers Vs. Резултат на Браунс, резултати за вкъщи: Ник Чъб, Амари Купър дават сила на Кливланд след Питсбърг

Четири дни по-късно Браунс се върнаха, като победиха дългогодишните си съперници у дома на „Футбол в четвъртък вечер“. С помощта на Ник Чъб и силно второ полувреме от тяхната защита, Браунс постигнаха победа с 29-17, за да стигнат до 2-1 за сезона. Питсбърг, току-що след собствената си разочароваща загуба от седмица 2, падна до 1-2.

Изоставайки с 14-13 на полувремето, Браунс отбелязаха в първите си две удари от второто полувреме, за да поемат контрола над играта. Нарушението беше подхранвано от Chubb, който завърши вечерта със 113 ярда при 23 изпълнения. Кливланд получи страхотна вечер от Амари Купър, чието улавяне от 32 ярда при игра трета и 1 създаде тъчдаун от 1 ярд на Чъб, който увеличи преднината на Браунс до 23-14 с 9:29 до края. Браунс поставиха удивителен знак за победата с резултата в защита на Дензъл Уорд в последната игра на мача.

След бавни стартове от двете страни на топката, Браунс – предвождани от 37-ярдов пробег от Чъб – удариха първи при тъчдаун пас от 11 ярда на Джейкъби Брисет към Купър, който завърши вечерта със 101 ярда при 7 уловени удара. Стийлърс отговориха с тъчдаун от 5 ярда на Наджи Харис, за да започнат втората четвърт. балет, Ръчна хватка Първокурсникът Джордж Пикенс уреди тъчдауна на Харис.

Кливланд вкара при тъчдаун на Давид Ньоку от Брисет при 8:58 преди полувремето. Стийлърс получиха първата си преднина, когато Мич Трубиски отбеляза при тъчдаун от 1 ярд. Нападението на Питсбърг започна второто полувреме с още един обещаващ стремеж, който в крайна сметка се провали малко по-малко от преминаване в халфовата линия. Питсбърг, след като направи малко през по-голямата част от второто полувреме, успя да монтира късен удар, който го превърна в мач от шест точки при 1:46 преди края. Наказание при последващия им удар от вътрешната страна обаче позволи на Браунс да свалят часовника на играта до девет секунди.

READ  „Готов съм за преговори“ с Путин, но ако не успеят, това може да означава „Трета световна война“.

Силният вятър засегна и двамата ритници през първото полувреме. Босуел пропусна опит от 53 ярда при втория удар на Питсбърг. Новобранецът на Браунс Кейт Йорк пропусна PAT, но го компенсира с опит за гол от 34 ярда в края на третата четвърт, за да даде преднина на Кливланд.

Защо Стийлърс загубиха

Отправяйки се към тази вечер, Trubisky никога не е имал игра над 200 ярда, но тази вечер имаше статистическа линия от 20-от-32 за 211 ярда и нито един тъчдаун.

Trubisky не показа достатъчно този сезон и някои се питат дали трябва да бъде поставен на пейката за новия QB Kenny Pickett.

В нападение Дионтей Джонсън беше звездата на вечерта за Стийлърс, с шест приема за 63 ярда и неуспешно възстановяване, но имаше някои ключови загуби. Нападението на Стийлърс очевидно има още много работа за вършене.

Защитите не можаха да се справят с Chubb, един от най-добрите бягащи бекове в NFL, който записа още една игра на 100 ярда в автобиографията си.

Защитите пропускат TJ Watt и исторически не могат да спечелят без него. Те вече са 0-6, когато Watt е настрани.

Защо Браун спечелиха

Браунс се бориха през всичките три фази на играта, за да излязат от загубата и да се възстановят с игра, която помогна на всички да спечелят.

Брисет изглеждаше уверен и спокоен, способен да използва уменията си за бързане в краткосрочни ситуации, когато е необходимо.

Когато говорим за играта за бягане, нека говорим за Supp. Chubb напълно разби защитата на Steelers, като направи 23 изпълнения за 113 ярда и тъчдаун. От 2018 г. той има 24 игри на 100 ярда, най-много в лигата за този период.

READ  Hang Seng в Хонконг се покачи с 2%, повишавайки азиатските пазари след коментарите на Пауъл за инфлацията

Купър имаше ритъм с Брисет и завърши мача със седем уловки за 101 ярда и тъчдаун.

Това, което сключи сделката за Браунс, беше задържането на Стийлърс извън терена и налагането на три и аута в края на мача. Стийлърс така и не се възстановиха от тези две спирания, което ни довежда до повратната точка на мача.

(И защитният тъчдаун във времето за боклук не навреди.)

повратна точка

Късно през третата четвърт пас от 35 ярда от Трубиски към Джейлън Уорън беше върнат обратно поради дузпа на Чукума Окорафор. Този удар доведе до удар на Стийлърс малко след това и Браунс отговориха, като удариха гол от полето при следващия си удар.

С топката назад Стийлърс отново не можаха да направят нищо, три и аут.

Браунс отговориха отново, този път използвайки 6:35, за да направят 11 отигравания за 80 ярда, за да направят 23-14. По време на стремежа за отбелязване на голове няколко играчи оказаха влияние и Браунс изглеждаше така, сякаш контролираха напълно играта, а Брисет контролираше напълно атаката си.

Chubb имаше своя справедлив дял от удари, включително един за 16 ярда, с над 100 ярда на земята в това бягане. Купър се издигна високо във въздуха с пас от 32 ярда, за да ги постави на територията на Стийлърс. Чъб беше този, който го вкара за ярд на четвърто и едно.

За да направят нещата още по-лоши за Стийлърс, те отговориха с още едно три и аут, което го направи две поредни.

Игра на играта

Стийлърс не спечелиха, но спечелиха следващото най-добро нещо, което е в нашата категория „Игра на играта“.

READ  Украйна и Русия: Какво трябва да знаете сега

Широкият приемник Джордж Пикенс доказа защо за него се говори в тренировъчния лагер на Стийлърс с една уловка. През първото тримесечие, Пикенс направи невероятно улавяне с една ръка, което сякаш се противопостави на гравитацията.

Улавянето на Pickens дойде при игра на второ и 3, когато Trubisky хвърли един към дясната странична линия. Улавяне на 36 ярда постави Steelers в червената зона и създаде тъчдаун Наджи Харис.

Какво следва

Кафявите пътуват до Атланта следващата седмица, за да се изправят срещу Соколите, които са 0-2, когато влизаме в Седмица 3. И двете загуби на Falcons бяха близки, загуба с 27-26 от Saints и загуба с 31-27 от дефанзивен Super Bowl. Шампион Рамс.

Стийлърс ще бъде домакин на Джетс през седмица 4. Нападението на Джетс се ръководи от куотърбека Джо Флако досега, като Зак Уилсън все още е аут с натъртване на кост и скъсан менискус. Очакваше се Уилсън да пропусне две до четири седмици и да не се върне за Седмица 3. След две седмици Флако е трети с 616, зад Туа Таговайлоа от Dolphins (739) и Карсън Венц от Commanders (650).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.