Стая 309 еп. 91, 92, 93, 94, 95, 96 от 20, 21.01.2018

В новите епизоди на „Стая 309” се появява най-чаканият, любим член на клана Саръхан.

Докато всички са в трепетно очакване на бебето Емир, бабите му намират повод да се сдърпат. Уж отиват да помогнат с домакинството на Ляле, а започват да спорят за детската стая. Благородният Онур установява неправомерни действия около уволнението на баджанака си. Прави така, че Ерол да изплати обезщетение на Куртулуш.

Бетюл доволничи – споделя с Пелинсу, че скоро идва техният час. Всички щели да разберат, че брана на Ляле и Онур е невалиден. Шади обаче е свършил перфектна работа. Разменил е документите и бракът на влюбените от „Стая 309” си е съвсем законен.

Самет спасява Наргиз от инцидент и така попада в болница. Сюнгюл и Йълдъз се изпокарват за пореден път заради стаята на бебе Емир, а Филиз започва война със собствената си свекърва. Йълдъз проследява сватята до дома на брат си. Вдига скандал и я обявява в леконравие. Халюк си признава тежкия здравословен проблем, което кара сестра му да се срамува от приказките си. Куртулуш залага гривните на Нюню, за да поправят щетите с мотора на Сюнгюл.

Онур дава компенсация на неудачния си баджанак. Малкият Емир се ражда и всички са щастливи. Свако му пак кани Самет в съдружие, но този път той благоразумно отказва. Онур изготвя акт за раждане, а Бетюл и заговорниците разбират, че планът им се е провалил.

Йълдъз се извинява на Сюнгюл, а Самет й обещава вече да не безпокои Наргиз. След като Бетюл разбира, че е пропаднал планът й – припада. Ляле получава великолепен подарък от Онур, благодарен за перфектния син.

Бетюл и Пелинсу издирват човека, който е направил бракът съвсем законен. Шади споделя с брат си, че той е тайнственият ангел-хранител на влюбените от „Стая 309”.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 20 януари 2018 г.