Стая 309 еп. 73, 74, 75, 76, 77, 78 от 30, 31.12.2017

Докато се подготвя най-чаканата сватба в „Стая 309”, смехът и дребните неприятности не престават. Майките на младоженците вечно са на стъпка от огромния скандал и само мъдростта на Онур потушава конфликта. Наргиз отхвърля за пореден път Самет, страхувайки се от реакцията на майка си. Ляле се кани да изненада любимия си за рождения ден.

Пелинсу се закопава с ужасно скъп подарък, който Филиз и Ерол разменят. Отгоре на всичко разбира, че любимият й ще живее с годеницата си в приказен дом. Онур получава най-романтичния подарък за рождения си ден. Госпожа Сюнгюл пък е неприятно изненадана от анонимно писмо, в който вижда предбрачния договор на дъщеря си.

В следващия епизод на „Стая 309” се разразява невероятен скандал. Сюнгюл иска обяснение от Ляле, а другите й дъщери не могат да я успокоят. Нюню съветва сестричката си да поиска помощ от Онур. Ляле отива да говори със съперницата си и я заплашва, че ще разкрие интригите й. Бойната Филиз обещава на Нюлифер да й помогне срещу Пелинсу или който и дае интриганта, който сее раздор с компромати.

Ерол се съмнява в майка си, Онур – в бившата си годеница. Сватба обаче ще има на всяка цена. Куртулуш и Нюню се увличат в страстта си и провокират пожар.

Сватбеният ден на Ляле и Онур настъпва с куп забавни куриози. Йълдъз не може да приеме брат й да флиртува със сватята. Дали това ще провали дългочаканата сватба в „Стая 309”?!

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 30 декември 2017 г.