Стая 309 еп. 43, 44, 45, 46, 47, 48 от 25, 26.11.2017

След провалената сватба в „Стая 309” Онур опитва да намекне на Ляле, че е готов на истинска връзка с нея. Тя обаче попарва надеждите му и той е принуден да обещае, че няма да я безпокои до раждането. Засегнатият Онур отива в кабинета на доктора и любимата му го заварва в разгара на скандал. Бизнесменът удря доктора и това само провокира Ляле да помогне на гинеколога. Отгоре на всичко Ерол и Филиз са наблизо. Двамата се наслаждават на възникналата ситуация.

Сонгюл разпитва дъщерите си и след като разбира за скандала изпраща на зетя извинителна кошница. Онур е щастлив, без да подозира, че това е номер на тъщата. Баба Исмет заплашва семейството му – или ще вдигнат сватба, или ще изгубят наследството. Ляле и Онур отново се скарват, но този път Фикрет и Йълдъз изпращат измамна кошница с цветя.

Планът наистина сдобрява младоженците. Бетюл обаче сее интриги. Пелинсу се напива от мъка по нейно давление. Онур е привикан спешно да й помага и папараци ги снимат в деликатна ситуация.
В следващият епизод на „Стая 309” всички се опитват да прикрият позора. Семейството на Ляле се страхува да не изгуби бебето, а Пелинсу с мъка разбира, че няма шанс за нея и Онур от тук – нататък. Бившият й обаче не я гони съвсем от холдинга, защото японците харесват работата й.

Бетюл обаче всява раздор и се чувства по-силна от всякога. Куртулуш и Самет опитват да станат бързо богати, но попадат в клопка на измамници. В последния за седмицата епизод на „Стая 309” Сюнгюл и дъщеря й случайно разбират, че нехранимайкото отново ще им довлече неприятности. Той обаче твърди, че е получил наследство и ще ги обсипе с пари.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 25 ноември 2017 г.