Стая 309 еп. 37, 38, 39, 40, 41, 42 от 18, 19.11.2017

Влюбените от „Стая 309” се по-силно осъзнават, че ги свързва не само бебето. Онур вижда дрехите на бъдещата си жена в дома, снимката им и иска от Пелинсу да се разделят завинаги. Майка й обаче тръгва да търси сметка от Йълдъз, която не е готова завинаги да остане сватя на цветарка. Шерифе издава случилото се на Бетюл и тя е готова с нов заговор, за да раздели младоженците.

Ерол прибира Куртулуш, защото Нино го прокужда от дома им. На моминското парти на Ляле, Филиз подарява провокативна нощница на Ляле и двете си правят селфи. Снимката, естествено, е изпратена до Пелинсу.

И Онур си има ергенско парти. Докато мъжете се напиват, той не спира да си пише с булката и й посвещава песен. Куртулуш едва не се удавя в басейна. Пелинсу разказва на д-р Онур за формалния брак на двойката и той се изумява от наглостта й.

В следващия епизод на „Стая 309” Онур кани Ляле на романтична разходка с яхтата и й подарява пръстен. Двамата са много щастливи и са сигурни, че синът им ще се казва Емир. На сватбения ден всички са щастливи. Онур е очарован от невестата си. Ляле е извикана в стаята си – там я чака Пелинсу.

Пред олтара булката припада. Доктор Онур я води в болницата. Тя му разказва, че съперницата й щяла да каже на майка й истината за сватбата. За да й помогне, докторът казва на сватбарите, че Ляле трябва да остане в болницата и отлагат тържеството.

Булката отказва да говори с годеника си. От сметката на Ерол липсват 300 000 и бизнесменът мисли, че синът му ги е дал на снахата. Самет в същото време се хвали, че е добил същата сума от наследство. Ляле се кани да избяга от всички и споделя със сестра си – изпратена от Сюнгюл да разбере всичко.

В следващия епизод на „Стая 309” Онур води Ляле на пикник и й казва, че е скъсал с Пелинсу. Тя обаче не се радва и твърди, че не се интересува от връзката му. Дори заявява, че е размислила за сватбата. Наскърбен Онур я оставя и й казва, че няма да я безпокои вече. Веднага след това отива да види гинеколога…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 18 ноември 2017 г.