Стая 309 еп. 31, 32, 33, 34, 35, 36 от 11 и 12.11.2017

В следващите епизоди на „Стая 309” войната между двата клона на фамилия Саръхан се разгаря отново. Дебеланката Филиз е бременна и то – с близнаци! Новината разбират след като напористата Сехер й купува тест.

Куртулуш попарва мечтите на Самет. Казва му, че Нергис мисли, че е богаташ. След като не може да й даде пръстен с диамант, шофьорът решава да прекрати романса си.

Филиз съобщава на мъжлето си, че е бременна и Ерол напуска заседанието доволен. Пелинсу атакува в свободния момент Онур, но той трябва да посрещне новите мебели за дома си. Шади и Фикрет попадат в конфузна ситуация. Опитват се да свалят момичета, които се оказват съученички на синовете им. Бъдещите родители обнародват новината за бременността.

Онур провокира Ляле с новината за кошчето, което ще е до тяхната спалня. Шерифе притеснява Бетюл с информацията, че двамата се спогаждат много добре. Самет измисля поредната лъжа, за да се раздели с Нергис.

В следващия епизод на „Стая 309” Ляле отново е между двамата Онур. Включва бащата на бебето в украсата на болницата, но докторът я ухажва настоятелно пред неговия поглед. Фикрет и Йълдъз се страхуват бракът на младите да не стане истински.

Ляле се готви за вечер на къната, а семейството й вкупом посещава фризьорски салон. Пелинсу е болна от завист. След празника бъдещите младоженци тичат заедно в парка. Имат страхотни планове за отглеждането на бебето, но Ляле иска то да стане лекар и ядосва Онур.

Семейството на булката посещава дома на зетя, а Бетюл и Филиз се възползват от момента, за да провокират Йълдъз. Нино се отбива в дома на мъжа си, но там сварва други и вдига скандал. Оказва се, че той спи на пейка в парка, защото е дал дома си под наем.
Куртулуш и Самет се виждат в холдинга и се окайват взаимно – двамата са много самотни без сестрите на Ляле. В крайна сметка шофьорът иска да каже истината на Нергис, но с помощта на новия си приятел. Куртулуш се възмущава, че Онур общува толкова отблизо с бившата си.

Филиз разбира, че бебетата са две. Доктор Онур кани Ляле на кафе. Там се оказват Пелинсу и бъдещият младоженец. Бизнесменът Онур е провокиран от бившата си и отива да вдигне скандал. След това кара Ляле да ревнува и тя си тръгва с доктора. Бъдещите съпрузи се виждат на курс, където отново се скарват. Провокиран Онур целува Ляле.

В последния епизод на „Стая 309” Нино иска развод от Куртулуш. Ляле разказва за целувката на сестрите си, а госпожа Сюнгюл изпада в истерия, когато разбира колко скъп подарък трябва да направи на зетя.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 10 ноември 2017 г.