Стая 309 еп. 25, 26, 27, 28, 29, 30 от 04 и 05.11.2017

В новите епизоди на „Стая 309” дъщерите на госпожа Сюнгюл се заплитат в куп забавни ситуации в борба за любовта. Майка ми обаче вижда по друг начин бъдещето на момичетата. Цветарката отива да пие кафе с колежка, а в ателието й пристига Самет – решен да спечели с букет бъдещата тъща. Нелеп инцидент отключва нов конфликт между двамата. Счупени вази, голяма сметка за букети и предишния инцидент принуждават госпожа Сюнгюл да изрита младежа от магазинчето.

На уречената среща по случайност Самет пръв вижда Нергиз и майка й. Намира начин да си измъкне и това вече провокира съмнение в кандидат-тъщата. Ляле и Онур мечтаят за бъдещето бебе. Той я успокоява, че ще бъде отлична майка. Пелинсу обаче заплита нова интрига и ги разделя. Ляле отива да пие кафе с доктора и му казва истината за брака му. Пелинсу се преструва на образцова втора майка, но Онур напуска романтичната им вечеря, за да е с Ляле. Той обаче разбира, че тя е била с доктора. Годеницата му обаче научава също за номера на Пелинсу.

Исмет научава, че младоженците ще живеят при родителите на Онур и решава да се премести в имението им. Куртулуш и Самет заговорничат срещу Сонгюл. Бетюл влиза в заговор с Пелинсу и Шебнем, за да развали отношенията между Ляле и Онур. Младежът не е влюбен в бившата си, но от задължение понася ентусиазма й и дори я назначава на работа.

Самет кани любимата на вечеря, но нова поредица от недоразумения го скарва отново със Сюнгюл, която му забранява да търси дъщеря му. Исмет праща Ляле и Онур на курс за бременни. Доктор Сайгън печели доверието на Сюнгюл като предлага на нея и дъщеря й работа като декораторки. Съперникът му научава и настоява да се види с годеницата си тайно.

Не само той обаче иска да види момичето си. Куртулуш ш Самет също са на пост. Сестрите се опитват да се изнижат тайно от къщи и се сблъскват на вратата. Мама обаче е на пост и разрешава само на Ляле да се види с Онур. Двамата обаче се скарват, щом разбират, че всеки от тях ще работи близо до „конкуренцията”.

Следващия епизод на „Стая 309” Ляле наистина печели проекта за украса на болницата и прави щастливо семейството си. Бедната богата Филиз отново преяжда, но Сехер предполага, че я боли корема, защото е бременна.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 3 ноември 2017 г.