Стая 309 еп. 175, 176, 177, 178, 179, 180 от 28, 29.04.2018

В следващите епизоди на „Стая 309” хармонията между Ляле и Онур е под прицела на нов тандем. Коварните им лели планират нов удар! Преди да разберат обаче, младият бизнесмен иска да сдобри жена си с Хуля. Куртулуш наема ново заведение, за да издържа семейството си. Филиз моли Онур да помогне на мъжа й. Пънар го е нарекла „неудачник” и тя иска мъжът й да се справи с проблема си.

Сюнгюл разбира, че зълва й се нуждае от пари, но тя не се изненадва, предвид миналото й. Ляле научава от Филиз, че Онур е бил в парка с новата си секретарка. Ревнивката вдига скандал на мъжа си и настоява Суде да напусне. Сюнгюл казва на момичетата си да не дават пари на Хуля по никакъв повод. Ляле е готова да стане секретарка на мъжа си и принудително приема леля си на гости.

Хуля дава пари за ремонт на хладилника в заведението на Куртулуш. Едновременно с това съветва Нергиз да не се жени за Самет. Ляле работи здраво в семейната компания. С мъжа си проследяват Хуля, за да видят с кого се среща. Тя обаче не е вчерашна и успява да ги измами.

В следващите епизоди на „Стая 309” бракът на Филиз и Ерол укрепва, благодарение на госпожа Пънар. Сюнгюл гони зълва си, защото я смята за измамница. Ляле и Онур мечтаят за още едно бебе. Бетюл приема Хуля, която търси помощ. Тя споделя с Йълдъръм, че се надява да получи пари от интригантката, за да покрие кредита им. Ерол и Филиз разбират, че първата любов на Онур е вграда. Той казва новината на мама. Хуля деликатно намеква на Онур, че й трябват пари. Сюнгюл обаче не отстъпва лесно. Исмет предупреждава Йълдъз на какво е способна Хуля.

Лелята обаче намира пари от Фикрет и то – тайно от жена му. Бетюл и син търсят Йозге. Сонгюл търси помощ от Пънар, защото се чувства ненужна и сама. Онур иска да даде управлението на фирмата временно на Филиз и Ерол. Иска да заведе жена си на меден месец.

Дъщерите на Сюнгюл рекламират новия бизнес на Куртулуш. Онур разбира, че липсват пари във фирмената сметка, но Фикрет му дава благовидно обяснение. Бетюл казва на Хуля, че знае откъде точи пари. Обещава й да мълчи, ако й помогне да раздели влюбените от „Стая 309”.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 27 април 2018 г.