Стая 309 еп. 169, 170, 171, 172, 173, 174 от 21.04. и 22.04.2018

В следващия епизод на „Стая 309” помирените Ляле и Онур се прибират с бебето у дома. Куртулуш изненадва Нюню, че има пари за техен собствен дом. Бетюл и Йълдъз се хващат за гушите пред Исмет – всяка иска синчето си начело на холдинг „Саръхан”.

Подновилите клетвите си мъже се опитват да бъдат образцови съпрузи. На Онур невинаги му се отдава да бъде и баща, и бизнесмен. Шерифе притиска Самет с вниманието си. В лудницата малката Гюлшах решава да разходи бебето Емир по улицата.

Баджанаците звънят в полицията. Стягат се да плащат подкуп на похитители. Позната на Сюнгюл случайно вижда децата и съобщава на баба им къде са. Онур казва на жена си, че е намерил леля й. Тя не иска да я види и разказва на майка си.

Ляле иска да внесе повече забавления в семейния си живот. Планира пътуване, романтика, емоции и в крайна сметка ги записва на уроци по танци. Куртулуш иска половината печалба от Самет, за да се установи с жена си и детето. В дома на Сюнгюл пристига Хуля – сестрата на мъжа й.

Новата героиня в „Стая 309” е вдовица, дълго време живяла в Париж. Снахите на Исмет се появяват в дома на Сюнгюл и тя се принуждава да приеме бившата си зълва. Сестрите на Ляле са смаяни. Бетюл обаче вижда в гостенката възможност да провали семейството на племенника си.

Чевръстата интригантка прави опити да се сближи с Хуля. Разказа й колко е страдала Ляле в краткия си брак с Онур. Хуля иска да се сближи с племенницата си, но напразно. Йълдъз обещава на Шерифе да я сватоса със Самет, който не забравя увлечението си по Нергиз.

Филиз влачи Ерол при Пънар постоянно. Онур приготвя мил сюрприз за Ляле – готварски курс. Шади много внимава жена му да не забърка поредната си каша в новия епизод на „Стая 309”. Стара снимка на Ляле успява да разтопи леденото й отношение към Хуля.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (2)

Публикувано в на 21 април 2018 г.