Стая 309 еп. 163, 164, 165, 166, 167, 168 от 14.04. и 15.04.2018

Ляле и Онур, Куртулуш и Нилюфер си подновяват клетвите в „Стая 309”, независимо от номерата на Бетюл и син.

Предстоящото повтаряне на брачните клетви в „Стая 309” провокира ред комични ситуации. Семейство Саръхан отива да иска ръката на Ляле. Двете свати обаче пак се сдърпват и обещават поредната семейна война. Накрая Сюнгюл гони семейството на Онур от дома си. Младите се чувстват отчаяни и не вярват, че ще върнат щастливите дни.

Докато родителите на Онур се успокояват, „вражеският лагер” се опитва да надгради проблемите с нови номера. Исмет води воюващите майки при госпожа Пънар, за да ги сдобри.

Онур се опитва да омилостиви тъща си като й обещава да намери мъжа й. Тя отказва, но това не може да го спре. Момичетата молят Сюнгюл да им разреши да открият баща си. Бетюл, естествено, е на вратата и слухти.

Влюбените от „Стая 309” разбират още в следващия епизод, че Йълдъръм се е прибрал от Германия. Откакто е в родината са минали цели 5 години. Бетюл не чака покана от Ерол и прави собствено разследване, за да открие беглеца в многомилионен Истанбул. Момичетата посещават баща си и разбират каква грешка са допуснали.

Близките на Ляле и Онур заминават на почивка. Шерифе донася прясната информация на Бетюл. Тя мобилизира челядта и ги води при останалите.

Онур и Куртулуш са железен тандем. Двамата подготвят в абсолютна секретност повторната си сватба с Ляле и Нюню. Бетюл и син се опитват да провалят плановете им, но двойките подновяват клетвите си в следващия епизод на „Стая 309”.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 13 април 2018 г.