Стая 309 еп. 145, 146, 147, 148, 149, 150 от 24 и 25.03.2018

Усилията на семействата в „Стая 309” не са напразни. Ляле и Онур не се отказват от развода, но не се и разделят.

Пиянските щуротии на Куртулуш в цветарницата карат Сюнгюл да вярва, че духът на майка й се тревожи. Плаща за спиритичен сеанс, на който да говори с нея. Филиз оставя бебетата на баба и Ерол и тя се побъркват от ангажиментите си по тях.

Ляле кара Онур да полудее от ревност. Появява се дръзко облечена на снимките на сестра си и с помощта на Корай провокира мъжа си. Лейля признава интереса си към Самет и го иска в Германия с нея. Шерифе донася на Бетюл и синчето й ценна информация – разводът на Ляле и Онур не е отложен.

Младоженците от „Стая 309” искат да сложат край на брака си, но съдията ги праща на консултант. Роднините на Онур са предоволни, но Ерол и мама са в пълен потрес. Корай си опитва късмета с Нергиз и тя се оплаква на сестрите си.

Нюню и Ляле разпердушинват Корай. Той обаче държи коз – договорът на Нергиз и голямата неустойка. Баба Исмет признава на синовете си, че върти номера заради младите. Бетюл обаче не спира да търси начини да върне паметта на свекърва си. Хипнотизира синчето си и той започва да се държи странно. Убедена в успеха си и с Ерол провеждат хипнотичен сеанс, на който баба Исмет се прави на заспала.

Семейният психолог прави всичко да сдобри младите. Препоръчва им да отидат на пътешествие. Бетюл и Ерол хипнотизират Филиз, за да раздели другата двойка. Сюнгюл разбира какви неприятности има дъщеря й с Корай и намира фантастичен начин да изплати неустойката й.

В следващия епизод на „Стая 309” Ерол успява. Филиз от успешно по-успешно се справя с кодираната цел в главата й – да раздели Ляле и Онур.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2018 г.