Стая 309 еп. 139, 140, 141, 142, 143, 144 от 17 и 18.03.2018

Развод няма в следващите няколко епизода на „Стая 309”. Чаровната баба на Онур се появява на срещата му с Ляле и адвокатите. Госпожа Исмет получава сърдечна криза.

В болницата установяват загуба на паметта. Това обаче се оказва номер от хитрата старица с помощта на персонала. Тя отива да живее при Ляле и Онур и не спира да прави опити да провокира близостта им.

Сюнгюл води внучето в дома на младите, а старата свекърва не спира с номерата. Куртулуш отива да живее в цветарския магазин. Сюнгюл разрешава на Нергиз кариера, а Онур си връща лидерската позиция в компанията. Ляле вижда Корай в цветарницата и не й харесва особено.

Шерифе донася на Бетюл опасна вест в следващия епизод на „Стая 309”. Свекърва й събира на вечеря семействата на Ляле и Онур. Коварната етърва пристига нежелана.

Докато Корай и Нергиз вечерят, Самет и Лейля са на съседната маса. Шофьорът се разстройва и споделя огорчението си на висок глас. Филиз вдига скандал на Онур, че иска да вземе Емир от майка му. Той отрича да има такива намерения. Филиз ражда.

Пияният Куртулуш получава криза. Вика на помощ златния си баджанак. Лейля съветва Самет как да грабне сърцето на любимата. Докато Сюнгюл придружава Нергиз на снимки, Куртулуш има нова бизнес оферта. Естествено, съдружникът му е Самет.

Онур използва Гюнеш – близка от Лондон, за да кара Ляле да ревнува. Съпругата му не го разочарова. Тя и Нюню отиват дегизирани да ги шпионират. Онур се държи фриволно – по предварителна договорка с Гюнеш.

Самет и Куртулуш, с помощта на баджанака, си правят лафка на улицата в следващия епизод на „Стая 309”. Нещата им може би ще се получат, но Онур е огорчен. Плановете му да побърка Лаля от ревност се провалят. Тя му демонстрира безразличие и той започва да се страхува.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 17 март 2018 г.