Стая 309 еп. 127, 128, 129, 130, 131, 132 от 03, 04.03.2018

Влюбените от „Стая 309” се разделят. Тайната, която лежи в основата на брака им, лъсва.

Онур организира парти-изненада по случай назначаването на жена си. На диска, на който е записал мултимедия за нея обаче е и записът на Пелинсу. Разкритията на коварната бивша изумяват всички и разбиват сърцето на Ляле.

Ерол и мама са свръх доволни – знаят, че печелят цялото наследство. Ляле изоставя Онур и само Куртулуш е готов да му помогне. Ерол се опитва да прокуди братовчеда от компанията. Сюнгюл се кара на любимия си зет.

Самет дава на Ерол мястото на озлочестения Онур в следващия епизод на „Стая 309”. Бабата се скарва на Фикрет и жена му за парите, които са дали на Пелинсу. Иска да се извинят на Ляле и семейството й.

Докато Онур иска да измоли прошка от жена си, Ерол съсипва първата си задача като шеф. Ляле има неприятности с новия клас. Самет отива да види Сонгюл и я моли за прошка. Казва как е наказала внука си.

Корай ухажва Нергиз, а Онур провокира жена си. В холдинга се нуждаят от сума, равна на тази, която са дали на Пелинсу. Онур обещава да я възстанови. Ляле идва в холдинга, но благодарение на Ерол си тръгва отново унизена. Корай споделя с Наргиз, че Онур е озлочестил момиче в миналото си. Зетят на девойчето го заплашва и го напада. Корай е готов на отмъщение.

Онур намира инвеститор. Той изпраща дъщеря си да финализира сделката. Йълдъз отива да моли сватята за помощ, но Ляле не иска и да чуе за сдобряване. Бетюл настанява дъщерята на Месут – Лейля в кабината на Пелинсу. Ляле изпраща по грешка съобщение на Онур, който се огорчава. Наргиз получава страхотен хонорар като модел.

Изпитанията на младоженците в „Стая 309” не спират. Емир се разболява. Ляле е сама и се страхува. Онур отива при семейството си в болницата, но отново не получава прошката на жена си.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 4 март 2018 г.