Стая 309 еп. 103, 104, 105, 106, 107, 108 от 03, 04.02.2018

В следващия епизод на „Стая 309” идилията между Ляле и Онур няма да се възстанови. Куртулуш полага усилия да помогне на баджанака, но коварният Ерол е измислил нов номер. Сюгюл предлага на скараните младоженци да поживеят заедно под покрива й. Онур грабва момента, за да бъде до жена си и бебето. Ляле иска да каже на майка си защо се е прибрала при нея, но ужасен инцидент съсипва бизнеса на цветарката.

Всички виждат съсипаният магазин. Онур иска да помогне, но Ляле го спира. Филиз се прибира в дома си, но Шади отказва да се предаде без бой. Онур и Куртулуш на своя глава възстановяват магазина на Сюнгюл като пазят тайна откъде са се взели парите.

Бетюл не пропуска възможност да осведоми свекърва си, че Ляле е при майка си. Тогава Шади обявява, че ще се прибере при Бетюл, ако жена му не спре с интригите. Тя е отчаяна без него и прави отстъпка. Филиз удря Ерол, който прави опит да се сдобрят отново. Сюнгюл споделя с дъщеря си как свекърва й я обидила, но пазила тайна заради Халюк.

Пелинсу се оплаква на Онур от самотата си. Той й предлага един от фирмените апартаменти. Ляле му споделя за конфликта на майките им. Йълдъз пристига в компанията да види сина си. Онур иска тя анулира предбрачния договор, но среща отпор. Младият мъж обаче няма да спре, докато не върне доверието на Ляле.

Пелинсу тръгва по дирите на Йълдъз и съкрушената майка й споделя всичко за спора със сина й. След разговора бившата на Онур с обажда на Бетюл, която идва на срещата дегизирана. Двете измислят план, който влиза в действие още в следващия епизод на „Стая 309”. Ще направят така, че Сонгюл да види предбрачния договор.

Онур разказва на Ляле, че е платил за поправката на цветарницата. Тя съветва Нергиз да не оставя Самет. На фирменото парти Пелинсу вижда предбрачния договор и Ерол успява да го открадне. Йълдъз разбира, че е безсилна пред волята на сина си.

Онур отива пак при злочестия Куртулуш. Разказва му за намеренията да анулира предбрачния договор. Иска да помогне на него и Нюню да открият ресторант. Ляле обаче не иска да се прибира у дома с бебето и него. Баба Исмет взима най-дръзкото си решение от началото на „Стая 309”. Отива да живее при Йълдъз и Фикрет. Ерол успява да подхвърли предбрачния договор на Сюнгюл, но Нюню го скрива.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 2 февруари 2018 г.