Ставам гей заради Азис, ще му постоя паметник! – видео

По-добре да има армия от Азовци, отколкото армия от бухалки, каза Азис

Видимо развалнуван преди срещата си с Азис, 15-годишният принц Азо, които подражава на своя идол сподели, че това е най-голямата му мечта и не може да повярва, че му се случва.

Освен по изрусения гребен, Азо го докарва на Азис и по имидж. Гласът му, маниерите му, пискливия му гласец, с който изрази бурната си реакция от срещата с певеца – всичко напомня на един мини Азис.

„Само съм сънувал такива моменти“, сподели хлапето преди срещата. „Това ми е мечтата от малък“, добави той.

Когато влезе в едно помещение с идола си, момчето буквално изтеряса. Приличаше на 14-годишна фенка на Джъстин Бийбър, която е била допусната зад кулисите. Писъци, сълзи и ръкомахания – така Азо изрази емоцията си към Азис. Оригиналът пък го успокои: „Аз така реагирах като видях за пръв път Глория. Сега сме много близки приятели“.

В миналия брой на „Предаването на Карбовски“ Емилиян (Принц Азо) не скри, че се стреми да прилича и да подражава на Азис и иска да достигне до висотите на неговата популярност. Принц Азо скандализира с откровението, че е готов дори да се прави на гей, за да превърне мечтата си в реалност.

На въпроса „Защо“ негов идол е Азис, Емилиян не спираше да повтаря: „Защото е най-добрият. Защото е Азис. Защото е най-успешният. От малък съм израснал с неговите песни. Просто така се случи“.

Самият Азис пък не смята, че има нещо лошо в това да има толкова ревностни последователи и то сред децата. Би се засрамил, ако тези деца станат престъпници, лоши хора. „Но ако си пъстър, какъвто е той, музикален, няма лошо“, допълни певецът.

Предпочитам армия от Азовци, отколкото армия с бухалки, каза кралят на поп-фолка Азис. И добави, че не се притеснява от факта, че вижда усмихнати млади хора, които искат да приличат на него.

И отправи няколко препоръки: „Не трябва да си гей, но когато си с по-нежна душа, това помага. Не знам дали е добре, но хората се интересуват от гейове“. Освен това Азис обясни на Азо, че няма как да прави музика, която да се харесва на всички. Или се вкарва в чалгата, или прави нещо друго, но при всички случаи ще има и кой да го харесва и кой да го плюе.

Днес водещият Мартин Карбовски направи възможна срещата между Азо и Азис, като определи случващото се като клониране на явлението „Азис“.

„Бях на 2-3 години, когато майка ми за първи път ми пусна клип на Азис, песента „Обичам те“. Тогава се уплаших, защото ми изглеждаше като човек от друг свят, но след това започнах да го харесвам“, през сълзи сподели Азо. Развалнуваното момче дори каза, че би направил паметник на Азис в центъра на София и поиска да се снима в негов клип.

Азис веднага прие молбата му и обеща, че поема личен ангажимент това да се случи, в някой от следващите му клипове. В края на срещата им, Азо получи ценен подарък от своя идол, верижка от бабата на Азис с надпис „Forever“, която певецът никога досега не е свалял от врата си.

Инфо: News 7, БЛИЦ

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2014 г.