Стартира „Твоето радио“ – най-новото българско денс радио!

„Твото радио“ не вярва на прокобата „Slusham.com!“

Наскоро пуснахме тема, касаеща зловещата прокоба на Slusham.com – радиата измират като пилци, бидейки споменати в скромния ни сайт! (http://slusham.com/32999/)

Веднага се намери смелчага, който да ни каже (в коментарите към горната публикация), че на нашите прокоби не вярва и е по-силен от нашите подковани с примери страхове!

Открихме, че това са собствениците на Tvoeto.tv – проект, който, влизайки в ролята на благотворително дружество, единствени от медийните сайтове промотирахме преди време (http://slusham.com/27546/).

Все пак, нямаме нищо против да доставим миг топлина на хора, които не застрашават статуквото ни (http://www.alexa.com/siteinfo/tvoeto.tv & http://www.alexa.com/siteinfo/slusham.com).От друга страна, работата е по-интересна в конкурентна среда, така че не подхождаме тесногръдо и винаги даваме шанс 😉

Интересното е, че същите хора притежават и сайта Tvoeto.info, който също представихме (http://slusham.com/1397/). И до ден днешен, този сайт рекламира Magic FM – новото име на „Атлантик“.

А какво можем да кажем за Tvoeto Radio – за съжаление, поредното денс радио, с доста комерсиално звучене и саунд със съмнително качество.

И все пак, тъй като сме забелязали, че хората от Tvoeto.tv & Tvoeto.info са доста упорити, вярваме, че радиото ще „пребъде“. Е… дано този проект намери по-голяма аудитория 😉

Ако работите, имате нужда от неангажиращ фон, ако почивате и имате нужда от нещо ново… ето ви занимавка! 🙂

Адрес на излъчването: http://78.90.88.95:8000/listen.pls
Уеб сайт: http://tvoetoradio.com/

Коментари (7)

Публикувано в на 12 май 2010 г.