Стартира Sportal TV – първо при М-тел/Мегалан!

Новини на всеки час, Резултати на живо, коментарни студия, пресконференции и риалити формати очакват клиентите на телекома

Новият спортен канал Sportal TV прави своя дебют в цифровата телевизия на Мтел. В продължение на един месец Sportal TV ще се излъчва ексклузивно само в телевизионната платформа на телекома. Това стана ясно, след като Мтел и Sportal.bg подписаха договор за партньорство.

Новият канал ще бъде достъпен безплатно за клиентите на Мтел във всеки пакет за цифрова телевизия – икономичен, стандартен или разширен. Sportal TV става автоматично част и от 16-те телевизионни програми на платформата Мулти ТВ. Чрез нея абонатите могат да гледат цифрова телевизия както на екрана вкъщи, така и на своя смартфон, таблет или компютър. Статистиката показва, че три четвърти от абонатите на Цифрова телевизия от Мтел гледат спортни канали, като средната гледаемост на ден е близо час.

Sportal TV е естественото продължение на Sportal.bg – най-голямата спортна информационна агенция в България с над 300 спортни новини всеки ден, екип от над 40 висококвалифицирани журналисти и над 2 500 000 уникални посетители.

Новият спортен канал е с информационно-новинарски фокус. С емисиите си на всеки час българският зрител ще бъде винаги в час със случващото се на световната и българска спортна сцена. 70% от новинарското съдържание ще бъде посветено на новини от България, а 30% – на международни.

Телевизията ще привлича феновете на всички спортове със своята ексклузивни интервюта от стадионите, коментари, шоу програми, прогнози. Те първи ще получават информация за атлети, треньори и хора, посветили живота си на спорта. Sportal TV ще се откроява със своите коментарни студия преди и след футболни мачове, резултати на живо, живо излъчване на баскетболни и волейболни срещи, държавни първенства, пресконференции.

Клиентите, които нямат Цифрова телевизия от Мтел в дома си, но искат да бъдат сред първите зрители на новия канал, могат да изберат един от пакетите Светкавичен интернет с телевизия с цени от 19,90 на месец.

За да се гледа Sportal TV на няколко устройства чрез Мулти ТВ, са необходими интернет свързаност и само един абонамент за телевизия от Мтел. Независимо дали ползват мобилната мрежа на Мтел или Wi-Fi по избор, клиентите получават неограничен достъп до богато телевизионно и видео съдържание. Трафикът през 3G мрежата на телекома е напълно безплатен.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 март 2013 г.