Star Wars: Войните на клонираните – нов сезон от Cartoon Network

Акценти от програмата на Cartoon Network за април 2013 г.

1 АПРИЛ – ДЕН НА ШЕГАТА!
ЗАБАВНИ ПОРЕДИЦИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН
1 април
Понеделник от 16:00

Обичате ли да се шегувате със своите приятели на 1 април? Какъв по-добър начин да се отбележи Деня на шегата от това, да се забавлявате през целия ден? Вашите любими герои от Cartoon Network нямат търпение да споделят своите идеи и номера!

Денят на шегата е празникът на смеха – няма по-добро място за комедийни поредици от Cartoon Network! Гледайте специалният комедиен блок от поредици, за които зрителите гласуваха! Специалният водещ за деня е Банана Джо от Невероятният свят на Гъмбол. Шега или истина? Ще разберете на 1 април само по Cartoon Network!

НЕВЕРОЯТНИЯТ СВЯТ НА ГЪМБОЛ
НОВИ ЕПИЗОДИ
От 2 април
Всеки вторник от 18:30

В новите епизоди на Гъмбол очаквайте още повече весели приключения с любимите герои от Елмор!

Синята котка отново е тук, за да ви забавлява – когато Бобърт става прислужник на Гъмбол за една седмица, Гъмбол разбира, че роботите се подчиняват на всяка една команда, дори това да означава унищожение на господаря! Това е историята само в един от новите епизоди – представете си останалите! Естествено, последствията винаги са страшно забавни.

STAR WARS: ВОЙНИТЕ НА КЛОНИРАНИТЕ
НОВ СЕЗОН
От 22 април
Всеки делничен ден от 19:00

Сянката на Тъмната страна отново излиза на преден план в сезон 5 на Star Wars: Войните на клонираните. Новите епизоди се приближават до събитията от Star Wars: Епизод III – Отмъщението на Ситите. Незабравимите герои от големия екран отново оживяват и джедаите се изправят пред галактика, изпълнена с врагове. С невиждани досега визуални ефекти, звук, действие и приключения сагата Star Wars: Войните на клонираните продължава по Cartoon Network през април.

THE LOONEY TUNES SHOW
НОВИ ЕПИЗОДИ
От 4 април
Всеки четвъртък от 18:30

Гледайте нови епизоди от The Looney Tunes Show всяка седмица по Cartoon Network! Нови вълнуващи приключения с вашите стари приятели – само включете телевизора!

Бъгс Бъни и Дафи Дък са главните действащи лица в групата на малко странни, но много обичани герои, които доказват, че ежедневието с приятели никога не е скучно! Забавление за цялото семейство с The Looney Tunes Show!

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2013 г.