Star Machine по ТВ7 – нов тип шоу кове звездите на България! с онлайн видео и снимки

Star Machine по ТВ7 – нов тип шоу кове звездите на България!

Спектакълът на бъдещите топзвезди в България започва по TV7

500 кандидати за трудна слава вече се записаха за кастинга на Star Machine, най-новото шоу на TV7 и продуцентa Биляна Траянова („Без багаж“, на снимката с Евелина Колева от ТВ7). За място в големия спектакъл до 31 октомври могат да кандидатстват професионални актьори, студенти от арт и други висши училища и талантливи хора, които никога не са имали нищо общо със сцената и екрана, но откакто са родени, са мечтали за тях. Сега съдбата им дава шанс да изберат и изпълнят най-разтърсващите стихове и монолози. Единственото ограничение в предстоящото зрелище е, че кандидатите трябва да са навършили 18 години.

“Който има талант, характер и воля да се пребори за участие в благородното състезание, влиза директно в “машината за звезди”. В нея ще се случват магически трансформации, реализирани от големи екипи – от преподаватели по актьорско майсторство, пеене, пластика, фехтовка и танци, от експерти в стайлинга и PR-a, от арт мениджъри и арт агенти. До големия финал ще стигнат само 15 души. В мига, в който изгаснат светлините на шоуто, всеки един от тях ще прекрачи прага на българската и международната развлекателна индустрия с благословията и протекциите на Star Machine и TV7. Шампионът на шампионите получава двугодишна стипендия в една от най-елитните академии в света,” повдига завесата Биляна Траянова. Кандидатите могат да се записват на starmachine@tv7.bg или на тел. 02 963 2005.

“TV7 предлага нещо изключително не само за българския, но и за международния пазар. Подобно шоу не е правено до момента – изключително позитивно, изпълнено с енергията на автентичното творчество, мотивирано от желанието за въздигане на актьорската професия на полагащия й се пиедестал,” коментира изпълнителният директор на TV7 Евелина Колева. Тя е убедена, че с този абсолютно оригинален формат TV7 ще отведе своите зрители на следващото по-високо емоционално и интелектуално ниво, ще наложи новите лица на българската фабрика за мечти, ще изиграе ролята на добрата орисница за младите артисти. Така TV7 ще докаже, че продължава да създава различната медийна стратегия и публичност – да изпраща положителни послания и да дава сцена на своята публика. 

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2011 г.