Star FM се прекръства на „Джон Ленън радиото“

Радио Star FM се променя на „Джон Ленън радиото” в чест на звездата

Тази събота – 9 октомври, Джон Ленън щеше да навърши 70 години. В навечерието на датата, целият свят се готви да почете легендарния изпълнител с различни активности. В България Радио Star FM обяви, че за 24 часа ще се превърне в „Джон Ленън радиото” и в събота ще излъчва нон-стоп само песни на Ленън и Бийтълс.

„Джон Ленън е Класика в рока! Няма слушател, който да не е докоснат от творчеството му. Рок музикант и автор на песни, общественик, художник, актьор и писател, той е съосновател на Бийтълс и съавтор на повечето нейни песни. След разпадането на групата продължава с успешна солова кариера, издавайки емблематични песни, като „Give Peace a Chance“ и „Imagine“. Това е човекът Джон Ленън, на когото ще посветим 24 часа от ефира си”, обявиха от рок-радиото.

Слушателите на Радио Star FM ще могат да слушат хитовете на Ленън и Бийтълс без прекъсване в продължение на едно денонощие, както и да споделят своите спомени за музиката на Ленън на страницата на медиата във Фейсбук, както и на официалния сайт – starfm.bg, който също ще бъде променен в чест на легендата на рок музиката.

Радио Star FM излъчва ефирно в девет български града, като може да се слуша и в интернет.

Виж секцията на Star FM в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2010 г.