Станка Златева пременена като мощна монголска булка – снимки

Вижте Станка Златева като булка – красива и бляскава

Шампионката ни по борба и участничка във ВИП Брадър Станка Златева несъмнено ще е много красива булка някой ден. Напук на всички зложелатели, които я набеждаваха, че не е женствена и има проблеми с връзките си, ще ви покажем златното момиче като красива богиня. Във Facebook профила на Станка се крие една много забавна и красива фотосесия от далечна Монголия.

Златева посетила далечната страна с националния отбор и някогашния си треньор Симеон Щерев. И по примера на Галена и любимия й, които се преоблякоха като тайландски младоженци в последните дни, борците не пропуснаха да се нагиздят в национални носии на страната-домакин.

Гледайки снимките можем със сигурност да твърдим, че някой ден Златева би била много красива и нежна булка. Традиционното облекло, в което е облечена любимката на народа, й отива изключително много, въпреки многото накити, камъни и допълнителни аксесоари. Още докато участваше във ВИП риалитито тя заяви, че много би желал някой ден да мине под венчилото и да създаде семейство.

По инфо на NaUho.BG

Коментари (0)

Публикувано в на 14 януари 2014 г.