Станка Златева и Ваня Червенкова на младини – шок снимки

Фотос на Ваня Червенкова като млада взриви интернет

Ваня Червенкова е сред най-обсъжданите личности в Къщата на „ВИП Брадър“. Едно от нещата, за които най-често бива критикувана тя, е външният й вид. Заради многото операции, които е претърпяла, някои зрители го определят като „плашещ“.

Форумци изпаднаха в потрес от кадър на бизнесдамата, на който тя е по-млада. На него мама Фоти, както я наричат съквартирантите, действително е все така закръглена.

Лицето й обаче изглежда направо миловидно, сравнено със сегашното му състояние, врещени са онлайн потребителите, пише kliuki.net.

Вижте красивата тийнейджърка Станка Златева

Олимпийската шампионка Станка Златева доказа, че е истинска красавица, а не просто чаровна мъжкарана след поредна мисия във „ВИП Брадър“, където беше гримирана и фризирана от професионалисти.

Оказва се обаче, че е тя е била още по-красива и стройна като младо момиче, преди да се отдаде изцяло на спорта.

В тийнейджърските си години чаровницата обаче е била истинска сладурана. И освен, че е много различна, тя е видимо по-слаба.

Още като ученичка Станка вече е сред спортните звезди и усилено тренира за шампионати. Световната ни шампионка бори конкуренцията и обикаля целия свят, докато е по турнири и състезания.

Подобно на повечето си връстнички Станка се облича спортно и небрежно – прокъсани дънки, тесни тениски и кецове — неостаряващата мода сред тийнейджърите.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2013 г.