„Стъклената“ Елена Петрова не била в сиропиталище, не ще силикон

С известна доза жлъчен хумор звездата опровергава всякакви парцаливи слухове

Звездата на хитовия сериал на bTV „Стъклен дом“ Елена Петрова бурно опроверга слуховете, че има намерение през есента да си слага силикон, за да увеличи гръдната си обиколка.

Вчера „новината“ заля като вълна родното интернет пространство и се мултиплицира в десетки сайтове, гарнирана навсякъде с различни подробности, но и с твърдението, че Елена си мечтаела за това от малка.

„Това дори не се нуждае от някакъв коментар. Какво може да се коментира на такова твърдение. Ще си сложа силикон в мозъка, за да не мога да чета всички неща, които се пишат за мен. Или те да си сложат… Аз и не ги чета…

Луди хора, как им ги ражда главата тези работи не мога да си обясня?! Нищо друго не мога да кажа, защото идеята да слагам силикон дори не ми е минавала през главата. Да не говорим да я обсъждам с някого, да съм отронила и дума по такава тема.

Нямам нищо против който иска, да си имплантира силикон, но това със сигурност няма да съм аз.“- коментира актрисата.

Актрисата остана изумена и от писанията, че е израснала в дом за сираци. Тя посъветва авторите да проверят по регистрите на домовете, да говорят с персонала, за да докажат твърденията си.

„В края на краищата, не са минали 80 години. Ако беше вярно, това може да се провери. А така просто се написва нещо и това е. По-лошото е, че има злост в тези твърдения, като че ли това е нещо лошо, като че ли едно дете е виновно, че е попаднало на такова място“, каза тя.

Заедно с колегите си Елена Петрова продължава усилено да снима новите серии на „Стъклен дом„, където играе ролята на „мнимата“ вдовица Боряна Касабова.

Инфо: BLife

Плъзнало в интернет: Елена Петрова и Калин Врачански зад кадър

И още: зад кадър на Стъклен дом

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2010 г.