„Стъклен дом“ показва миналото на Камен Касабов! с онлайн видео и снимки

„Стъклен дом“ показва миналото на Камен Касабов!

Ожесточена бизнес война, екшън и драматични моменти в понеделник вечер в „Стъклен дом”

В понеделник вечер в поредния епизод на „Стъклен дом” по bTV зрителите ще видят ожесточената бизнес война, коятo започват да водят двата враждуващи мола. На какво са способни конкурентите, докъде могат да стигнат личните им амбиции, за да сринат и провалят противника, ще стане ясно в епизода.

Омразата на Чарли към Христо продължава да ескалира, а дълбокото огорчение от майка му Магдалена ще го тласне да предприеме изключително крайни мерки. Бившият затворник ще покаже безскрупулното си и жестоко лице в стремежа си да срине бизнеса на брат си и да го унищожи. Неговите действия ще предизвикат огромен скандал и кризисна ситуация. Освен всичко това Чарли държи и един друг много силен коз срещу Христо – какъв е той ще стане ясно в деветия епизод на „Стъклен дом”.

Междувременно изисканото от агент Колев американско досие на Камен Касабов излиза наяве. Какво се крие в миналото му в Америка – как е стигнал той до там, какъв живот е водел, както и други неясни до момента факти ще се изяснят в понеделник вечер в хитовия български сериал (на снимката най-горе са Камен и Чарли).

Ако сте пропуснали миналия епизод:
Стъклен дом сезон 2 епизод 8 част 1

Стъклен дом сезон 2 епизод 8 част 2

Стъклен дом сезон 2 епизод 8 част 3

Стъклен дом сезон 2 епизод 8 част 4

Стъклен дом сезон 2 епизод 8 част 5

Стъклен дом сезон 2 епизод 8 част 6

Коментари (0)

Публикувано в на 15 ноември 2010 г.