„Срещу новините“ с Играта и Косьо Лунгов се завръща!

Жорж Ганчев бистри политиката в „Срещу новините“

Предаването се завръща в ефира на БНТ1 след предизборната почивка

След кратко предизборно прекъсване любимото шоу „Срещу новините“ се завръща в ефира на БНТ1 този уикенд.

На 19 май от 19 часа в студиото ще влезе не кой да е, а човекът-оркестър Жорж Ганчев. Колоритният гост ще сподели с водещите Ивайло Иванов-Играта и Косьо Лунгов своите теории за следизборната обстановка в страната, както и някои интересни и неизвестни неща за личността си.

Преди неговото гостуване, обаче, предстои изключително актуална за родители и зрелостници тема – „Какво толкова празнуват абитуриентите?“. Звършването ли е важно или напиването, прекалено разюздана ли е абитуриентската мода, по-интересна ли е колата за бала от плановете за бъдещето и за празнуване ли е действителността след завършването на училище. Това са само част от въпросите, които зрелостниците не си задават, но ние няма да спестим. За да обсъдят темата, в студиото са поканени Есил Дюран, певецът и ТВ водещ Наско Михайлов, както и известният композитор Ангел Заберски.

В съботното издание на „Срещу  новините” водещите Косьо и Играта ще подхванат  темата как изглежда политическия живот у нас през погледа на чужденците. Свикнаха ли вече с българските нрави и политическо говорене американката Анджела Родел, актьорът Кофе Бабоне и Олга Ускова – председател на Международната асоциация на блондинките? Те ще отговорят на въпроса защо са избрали да живеят именно в България и има ли нещо, което те виждат в страната ни, а ние не.

Гледайте „Срещу новините“ в събота и неделя от 19:00 часа, само по БНТ1!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2013 г.