Срещи с паранормалното по Crime & Investigation Network

Премиери по Crime & Investigation Network през май 2013 г.

БАНДИТЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Четвъртък, 23,30 ч., 23 май

Братята Гари и Мартин Кемп представят съвместно „Бандите във Великобритания“ – нова поредица за културата на престъпните банди – в миналото и в настоящето, в различни региони на Великобритания, ексклузивно по Crime & Investigation Network. Във всеки един епизод Гари и Мартин посещават известен британски град, за да разследват истории, свързани с банди – една, останала в историята, и друга, активна понастоящем. С помощта на разговори, архивни снимки и въздействащи художествени възстановки братя Кемп разкриват, че родословието, криминалната дейност, облеклото, религията, националността, изборът на оръжие и дори затворът са били също толкова важни за бандите през викторианската и едуардианската епохи, колкото и в днешна Великобритания. Поредицата представя банди от Глазгоу, Ливърпул, Манчестър, Бирмингам, Лондон и Шефилд.

СРЕЩИ С ПАРАНОРМАЛНОТО
Сряда, 22,30 ч., от 1 май

Няколко места в САЩ са белязани от трагедия и смърт, свързани с поредица необясними случки. Специален екип от следователи, които наричат себе си „Паранормален синдикат“, ще посети някои от най-обитаваните от духове места в Америка и с помощта на уникален подход ще събира и регистрира веществени доказателства за наличие на паранормална дейност. Сред посетените от Синдиката обекти са обитавано от призраци имение, кино за неми филми и известен затвор, като всички са свързани с някои от най-страховитите престъпления и престъпници в САЩ. Мнозина вярват, че тези места са обитавани от духове и днес.

ИСТОРИИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
Понеделник, 21,30 ч., от 6 май

„Истории за престъпления“ представя хроника на някои от най-любопитните международни престъпления. Поредицата е за полицейски разследвания и ни отвежда „зад кулисите“ на местопрестъплението, представяйки не само случилото се и свързаните с него лица, но и използваните следователски техники и как в крайна сметка е бил разрешен случаят. Полицаи, роднини и приятели на жертвата, защитници на обвиняемите и прокурори споделят различните си гледни точки за извършеното злодеяние и последиците от него. Свидетелски показания на очевидци в съчетание с художествени възстановки, новинарски архивни кадри, изрезки от пресата и снимки представят цялостната истина за случилото се по изключително емоционален начин.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2013 г.