Среща с актьорите от Откраднат живот в мола в София

Звезди от „Откраднат живот” на специална среща с феновете

Снимки, автографи и още много приятни изненади очакват почитателите на сериала в Sofia Ring Mall на 11 ноември

Искате ли да видите на живо вашите екранни любимци от „Откраднат живот”, да поговорите с тях, да се снимате заедно и да получите автографи? – Тази мечта на хиляди зрители става реалност на 11 ноември, когато звездите на хитовия български сериал по NOVA ще бъдат в Sofia Ring Mall на специално организирана фен-среща.

В събота от 17 ч. част от актьорския състав на „Откраднат живот” пристига в Sofia Ring Mall директно от снимачната площадка на поредния вълнуващ епизод за среща със своите фенове. Посетителите ще имат уникалния шанс да им зададат своите въпроси, да се снимат с тях и да получат автографи. Звездите от МБАЛ „Свети Кирил” и продуцентът Евтим Милошев ще им разкрият и интересни факти и случки от кухнята на филма. С кои любими герои от най-успешния български медицински сериал ще можете да се срещнете и още какви специални изнанади са подготвили за вас, ще разберете на 11 ноември в Sofia Ring Mall.

Дългоочакваната фен-среща със звездите на „Откраднат живот” затвърждава мисията на търговския център в полите на Витоша да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за „one-stop-shop“ – с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, Sofia Ring Mall се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 ноември 2017 г.