Сравняват Алисия с принцесата на Англия – „ОК!“ ли са?!

Списание сравнява Алисия с Кейт Мидълтън

Със заглавие “Алисия и Кейт – кралици на естествения чар” излезе списание “ОК!” този месец. До това заключение са стигнали редакторите му, анализирайки продължително и прецизно външния вид и поведението на двете дами. За да онагледят констатацията си, те поканиха звездата на “Ара мюзик” да направи ексклузивна фотосесия за последния летен брой и да сподели как успя да се наложи като различната певица, която не се вмества в общоприети рамки. Медията определя нейното представяне в живота и на сцената като “интелигентният поп-фолк”.

Алисия от своя страна разкри, че за всичко, което прави, следва вътрешния си глас и собственото усещана за красота, стил, музика и нещата се получават от самосебе си. “Аз също намирам принцесата на Англия за много чаровна. Това е една от причините тя да успее да влезе толкова бързо в сърцата на хората. Въпреки, че сама не се осмелявам да се сравнявам с нея, благодаря на сп. „Ок!” за комплимента и го приемам с удоволствие”, коментира още изпълнителката на „Щом ме забележиш”.

Припомняме, че наскоро лайфстайл-изданието излезе със своя класация, в която подреди най-елегантните жени в България. Алисия бе единствената представителка на попфолка в нея и зае почетно място в челната десятка.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 август 2011 г.